Can Ozan Müze Gazhane Ücretsiz Konseri Can Ozan Müze Gazhane Ücretsiz Konseri

Tarih: 20 Ağustos 2022

Saat: 21:00

Mekan: Kalamış Atatürk Parkı ‘’Kalamış Yaz Festival Alanı’’

Konu:

Etkinlik metni: 

Yerkürenin her geçen gün ısındığı, eşitsizliğin durmaksızın arttığı, bu distopik filmlerden fırlamış gibi duran dönemde, hepimizin çok şeye ihtiyacı var. Nefes almaya, paraya, işe... Ama hepsinden önce umuda ihtiyacımız var.

Şanışer ve Sokrat St'nin kendilerini her güçsüz hissettiklerinde sığındıkları limanı olarak tanımladığı müzikleri, dinleyicilerine umut olmak için yola çıkıyor ve Kalamış Yaz Festivali'nde dinleyicileriyle buluşuyor.

•Etkinlik Kuralları: 

- Festivalin kapı açılış saati 20:30’dur.

-Etkinlik için satılan biletlerde iade ve değişiklik yapılamamaktadır.

-Etkinlik süresince tüm Katılımcıların biletlerini yanlarında bulundurması gerekmektedir. Etkinlik alanına giriş yapan Katılımcıların alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekecektir.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar ebeveynleri eşliğinde festivale giriş yapabilirler. 6 yaş ve üzeri kişiler bilete tabidir.

- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.

- Konser biletleri iade edilemez.

-Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini Etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

-Organizasyon sahibi Etkinlik bilet bedelini iade etmek koşuluyla uygun görmedikleri kişiyi Etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

-Yiyecek, içecek ve tütün ürünleri etkinlik alanında belirlenen yerler dışında tüketilmesi yasaktır.

-Etkinlik alanına evcil hayvan kabul edilememektedir.

-Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu katılımcıya aittir.

-Etkinlik’e katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre ait olup Katılımcı Etkinlik’e katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

-Organizatörün programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Bilet: https://www.mobilet.com/event/saniser-ft-sokrat-st-13174-a2bf