Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunda, Events Across Turkey organizasyonuyla gerçekleşen “Turkcell Platinum Istanbul Night Flight” konserleri kapsamında ECHO KLASSIK ödüllü Salut Salon, 28 Ekim Cumartesi akşamı albümleriyle Aya İrini’de sahne aldı.

Dünya turnesiyle ilk kez Türkiye’ye gelen ve ilk olarak Turkcell Platinum farkıyla düzenlenen “Turkcell Platinum Istanbul Night Flight” konser serisinin dördüncüsünde İstanbul’da sahne alan Salut Salon, “A Carnival of Animals and Other Fantasies” albümünü kapsamında Aya İrini’de muhteşem bir performans sergiledi.

Müzik ve mizahı harmanlayarak, klasik müzik dünyası içinde benzersiz bir görsel ve işitsel şov sunan Salut Salon, bu gece Aya İrini sahnesini dolduran yüzlerce İstanbulluyu yaptıkları espriler ve şovlarla, sıkça güldürdüler.

Amerika, Kanada, Rusya, İtalya ve İsviçre başta olmak üzere 50’den fazla ülkede konserler veren Salut Salon, konserin sonunda “Let’s Fall in love” isimli şarkıyı söylediler. Geceyi youtube’ta 22 milyondan fazla izlenen "Competitive Foursome" performansı ile kapatan grup, İstanbul seyircisi tarafından ayakta alkışlandılar