Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs’ın katılımlarıyla gerçekleşecek “Rap Mahal Birlikte Güzel” konser serisi 12-24 Aralık tarihleri arasında İstanbul, Eskişehir, İzmir, Ankara ve Bursa’da rap müzik sevenleri coşturacak. 12 Aralık’ta İstanbul’dan başlayacak konser serisi, gezeceği şehirlerde bulunan yerel rapçileri de sahnede ağırlayacak.

‘’Rap Mahal Birlikte Güzel’’ konser serisi rapseverlerle buluşuyor!

Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs’ın katılımlarıyla gerçekleşecek “Rap Mahal Birlikte Güzel” konser serisi 12-24 Aralık tarihleri arasında İstanbul, Eskişehir, İzmir, Ankara ve Bursa’da rap müzik sevenleri coşturacak. 12 Aralık’ta İstanbul’dan başlayacak konser serisi, gezeceği şehirlerde bulunan yerel rapçileri de sahnede ağırlayacak.

İstanbul, Eskişehir, İzmir, Ankara ve Bursa’da rapseverlerin huzuruna çıkacak olan ‘’Rap Mahal Birlikte Güzel’’ konser serisi 12 Aralık’ta İstanbul Dorock XL’da başlayacak. 12-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek Rap Mahal konser serisinde Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs’dan oluşan ana kadroyla birlikte her ilde yerel konuk sanatçılar da performans sergileyecek.

‘’Rap Mahal Birlikte Güzel’’ konser serisi rapseverlere 12 Aralık’ta İstanbul Dorock XL’da merhaba diyecek. ‘’Bavul, Psişik’’ gibi parçalarla adından söz ettiren Allame, son dönemde çıkardığı ‘’Sorunumuz var’’ adlı şarkısının yanı sıra yaptığı mix editlerle de dinleyicinin huzuruna çıkan Kamufle, mahalle arkadaşlıklarını müziğe dönüştüren Slang, Zen-G ve VZ tarafından kurulan Tahribad-ı İsyan, uzun yıllardır canlı performans konserlerinde hazırladığı setlerle pikabın başında yer alan DJ Hırs’tan oluşan ana kadro ile birlikte 12 Aralık’ta konuk sanatçı olarak ağabeyi Ceza sayesinde rap müzikle çok küçük yaşlarda tanışan Ayben sahne alacak.

Konserin ikinci ayağı rapseverler için keyifli bir sürprizle 14 Aralık’ta İzmir Arena’da devam edecek. Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs’ın yanısıra Türkçe Rap müziğinin en önemli isimlerinden Ceza, seri kapsamında İzmir konserinde hayranlarıyla buluşacak. Serinin sadece İzmir ayağında yer alacak olan Ceza, en sevilen şarkılarının olduğu DJ performansını İzmirli sevenleri karşısında gerçekleştirecek. Ayrıca müzik yaşantılarını İzmir’de sürdüren Khontkar ve DJ Sivo da Rap Mahal Birlikte Güzel konser serisinde İzmir’de sahne alacak.

19 Aralık’ta Eskişehir Public’te Rap Mahal Birlikte Güzel serisinin üçüncü konseri yapılacak ve ana kadroya Eskişehir’de gerçekleştirdiği performanslarla adından sıkça söz ettiren Joker eşlik edecek.

Rapseverlere keyif dolu anlar yaşatacak konser serisi müzik şölenine 21 Aralık’ta Bursa Hayal Kahvesi’nde devam edecek ve ‘’Junkie Jumping’’ ve ‘’Green Peace’’ gibi ortak yaptıkları şarkılar bulunan No.1 ve Xir Bursalı dinleyicileriyle buluşacak.

‘’Rap Mahal Birlikte Güzel’’ serisinin son konseri ise 24 Aralık’ta Ankara IF’te gerçekleşecek. Ana kadroya ek olarak ‘’uçamayan süper kahraman’’ mahlasıyla tanınan Ankara’nın yerel rap sanatçısı Aga B’nin canlı performansıyla birlikte 5 konserlik rap serüveni görkemli bir şekilde tamamlanacak.

‘’Rap Mahal Birlikte Güzel’’ Konser serisinin tarihleri ve şehirlere göre sahne alacak müzisyenler ise şu şekilde:

12 Aralık İstanbul Dorock XL – Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan, DJ Hırs (Konuk Sanatçı: Ayben)

14 Aralık İzmir Arena - Headliner: Ceza Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan, DJ Hırs (Konuk Sanatçılar: Khontkar & DJ Sivo)

19 Aralık Eskisehir Public: Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan, DJ Hırs (Konuk Sanatçı: Joker)

21 Aralık Bursa Hayal Kahvesi : Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan, DJ Hırs (Konuk Sanatçı: No.1 & Xir)

24 Aralık Ankara IF : Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan, DJ Hırs (Konuk Sanatçı: Aga B)