Tarih: 10 Eylül 2022 Cumartesi 19.00

Yer: Küçükçiftlik Park

TÜRKÇE RAP’İN YILDIZLARI,

PURPLEHEJ’İN YOUTUBE PROGRAMI İÇİN

KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE'DE BULUŞUYOR!

Hip hop ve rap dünyasının çok sevilen YouTube programı PurpleHej, şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşecek! Heja’nın sunuculuğunda samimi sohbetlerin özel performanslarla bir araya geldiği PurpleHej, izleyicileriyle canlı canlı buluşacak. Gecenin konukları ise No.1, Lvbel C5, Güneş ve Motive olacak. Talk show eğlencesiyle konser coşkusunun bir arada yaşanacağı PurpleHej’in biletleri Passo'da ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

SAGA Presents: Bedouin + Caiiro + Avangart Tabldot SAGA Presents: Bedouin + Caiiro + Avangart Tabldot

Hip hop ve rap kültürüne daha yakından bakmak isteyenlerin çok sevdiği eğlenceli ve samimi YouTube programı PurpleHej, tüm dünyayı kasıp kavuran rap müziğin Türkiye’deki genç temsilcilerini talkshow’da bir araya getirecek Vlog’larla konserlerin ve kliplerin kamera arkasına da ışık tutan programda konukların özel performansları ve bazen de henüz piyasaya çıkmamış şarkıları izleyenlerle buluşacak.

2008’den bu yana rap performanslarıyla beğeni toplayan ve O Ses Türkiye Rap’in sunucusu olarak da tanınan Heja’nın sunuculuğunu yapacağı gecenin konukları, samimi sohbetleri ve ezber bozan performanslarıyla No.1, Lvbel C5, Güneş ve Motive olacak. Rap müzik sahnesinin başarılı temsilcilerinden Hazel ise KüçükÇiftlik Park’a gelen misafirleri bu eğlenceli geceye hazırlayacak.

Bilet