Mirkelam Ücretsiz İBB Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi Konseri Mirkelam Ücretsiz İBB Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi Konseri

 Tarih
Cumartesi, 24 Haziran 2023 21:30
 Kategori
Ön Satış 3. Dönem - Ayakta / Early Bird 3 - Standing - ₺770,00
Ön Satış 2. Dönem - Ayakta / Early Bird 2 - Standing (Tükendi) - ₺660,00
Ön Satış 1. Dönem - Ayakta / Early Bird 1 - Standing (Tükendi) - ₺550,00
 Mekan
Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi - İstanbul

bilet

Modeselektor’un Gernot Bronsert ve Sebastian Szary’siyle Apparat’ın Sascha Ring’inden oluşan, elektronik müziği Berlin’den dünyanın en uzak köşelerine ulaştıran Moderat, 24 Haziran akşamı PSM Loves Summer by %100 Müzik ile Turkcell Sahnesi’ne geliyor!

2003 yılındaki ilk EP’leri Auf Kosten der Gesundheit ve altı yıl sonra gelen kendi adlarını taşıyan ikinci albümleri ile müzikal hayatlarına sağlam adımlarla başlayan Moderat, 2013 ve 2016’da birbirini takip eden II ve III albümlerinin ardından uzun bir ara vereceklerini duyurdu ve memleketleri Berlin’de 17 bin kişinin önünde verdikleri unutulmayacak bir konserin ardından dinlenmeye çekildi.

5 yıllık sessizliklerini 2022’de, MORE D4TA ile bozan Moderat, pandemi döneminde kaydettikleri MORE D4TA ile hayatı giderek daha fazla etkisi altına alan bilgi kirliliği ve izolasyon duygusuyla sert bir hesaplaşmaya girdi. Albüm, yirmi yıllarını birlikte müzik yaparak geçirmiş üçlünün tamamen kendilerine ait bir ses ve estetik yakaladıklarını kanıtlıyor.