MOİ Sahne’de 1-11 Şubat 2018 tarihleri arasındaki etkinlik takvimi şöyle:

3 Şubat Cumartesi, saat 13.00’da Çocuk Oyunu ‘Canım Kardeşim 2’

Televizyon ekranlarında çocukların severek izlediği ‘Canım Kardeşim’in yeni müzikali ‘Canım Kardeşim Müzikali 2’ MOİ Sahne’de çocuklarla buluşuyor. Oyun, eğlenmek ve güzel zaman geçirmek için sadece bilgisayar oynanmaması gerektiğini anlatıyor. Oyuna Barış Manço karakteri gibi sürpriz tiplemeler de katılıyor. Danslı ve müzikli oyun, çocukların da dahil olduğu büyük bir eğlenceye dönüşüyor.

4 Şubat Pazar, saat 13.00’da Çocuk Oyunu ‘Odada Dört Mevsim’

Danslı ve müzikli, eğlenceli mi eğlenceli çocuk oyunu ‘Odada Dört Mevsim’ MOİ Sahne’de çocuklarla buluşuyor.

"Bir odanın içine dört mevsimi sığdırabilir misiniz? Bu, bir yetişkin için çok kolay görünmese de bir çocuk için hiç de zor değil aslında. Odasında nasıl vakit geçireceğini bilmeden sıkılan bir çocuğun yardımına koşan bilge sinek Bay Cızbız’la tanışacak; Vivaldi’nin eşsiz müziğinden yararlanarak küçücük odanın içinde yarattığı dünyaya tanık olacaksınız. Danslarla ve görsel efektlerle zenginleşen oyunda çocuklar hem hayal güçlerinin sınırsızlığını, hem de müziğin nasıl bir anlatım gücüne sahip olduğunu keşfedecek. Bay Cızbız’ın ellerini birbirine sürtmesiyle yaşanan büyülü yolculuğa siz de katılmak ister misiniz?"

7 Şubat Çarşamba, saat 20.30’da ‘Manuş Baba’ Konseri

Çok yönlü müziği ile geleneksel seslerden ilham alan Manuş Baba, MOİ Sahne’de sevenleriyle buluşacak.

9 Şubat Cuma, saat 20.30’da ‘Nurettin Rençber’ Konseri

Türk halk müziğinin başarılı ismi Nurettin Rençber MOİ Sahne’de sevenleriyle buluşacak.

10 Şubat Cumartesi, saat 21.00’da ‘Cengiz Kurtoğlu’ Konseri

MOİ Sahne Konserleri kapsamında Pera Event’in düzenlediği konserle, fantezi müziğin başarılı ismi Cengiz Kurtoğlu sevenleriyle buluşacak.

11 Şubat Pazar, saat 16.30’da ‘Anadolu Ateşi - Kıvılcım’ Dans Gösterisi

Dünyaca ünlü Türk dans topluluğu Anadolu Ateşi’nin çocuk dansçılardan oluşan ekibi Anadolu Ateşi - Kıvılcım, MOİ Sahne’de muhteşem bir dans gösterisi sunacak. Anadolu Ateşi Kıvılcım, genç dansçılarıyla doğudan batıya, Anadolu’dan Avrupa’ya kadar pek çok kültüre ait farklı dansları icra edecek.

Etkinliklerin biletleri  MOİ Sahne gişesinden temin edilebiliyor. Tüm etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi www.moisahne.com adresinden alınabiliyor.

Ayrıntılı Bilgi

Mall of İstanbul, MOİ Sahne

Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey

Başakşehir/İstanbul

İletişim: 0212 801 10 88/ 400

 [email protected]

www.moisahne.com