PERA’DA METALLICA GECESİ

METALLICA ŞARKILARI SENFONİ İLE BULUŞTU

Türkiye’nin en önemli besteci ve orkestra şeflerinden Musa Göçmen, Senforock projesi kapsamında ‘’Senforock - Metallica Özel’’ ile Grand Pera Emek Sahnesi’nde sahne aldı.

Sıra dışı besteciliğiyle ülkemizde ve dünyada adından söz ettiren Göçmen, orkestra şefliğini ve senfonik düzenlemelerini gerçekleştirdiği konserde, dünyanın en önemli rock müzik gruplarından Metallica'nın şarkılarını, senfonik olarak müzikseverlerle buluşturdu.

Grubun kendi yaptığının dışında, ‘’Senforock’’ ile unutulmaz şarkıları, dünyada ilk kez ve yepyeni senfonik düzenlemelerle sahneye taşıyan ünlü orkestra şefi, konserden günler önce tüm biletlerin tükendiği bu özel gece için büyük mutluluk yaşadığını belirtti.

Konser sonrası ayakta alkışlanan Göçmen ‘’Musa Göçmen Senfoni Orkestrası, Rock Band ve solistlerden oluşan 32 kişilik ekiple birlikte unutulmaz bir gece yaşadık. Bu proje için grubun şarkılarının yeni düzenlemelerine 16 bin sayfa nota yazıldı. Bu kadar yoğun bir ilgi olması benim için büyük gurur. ’’ dedi.

Konserde efsane grubun, Master of Puppets, For Whom The Bell Tolls, Whereever I May Roam, The Unforgiven gibi şarkılarına yer verildi.