Tarih
Cumartesi, 30 Aralık 2023 16:00
 Kategori
Genel Satış - ₺253,00
 Mekan
Zorlu PSM - %100 Studio - İstanbul

link

Türkiye'nin genç ve yetenekli sanatçılarından Melis Fis, 30 Aralık'ta %100 Studio'da gerçekleşecek unutulmaz bir konserle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 2001 doğumlu olan Melis Fis, müzikle tanışmasıyla başlayan sanat serüvenini, sahne performansıyla taçlandırmaya devam ediyor.

Melis Fis, İstanbul'da bir piyano öğretmeni annenin ve müzisyen bir iş adamı babanın kızı olarak sanatsal bir atmosferde büyüdü. Bebeklik yıllarında piyano ile tanışan sanatçı, yıllar içinde London College of Music'in piyano sınavlarında gösterdiği başarılarla müzik dünyasına adım attı. 12 yaşında gitar çalmaya başlayarak müzikal yeteneklerini genişleten Fis, çocukluk yıllarında enstrüman, solfej ve dans dersleri alarak çok yönlü bir sanatçı olma yolunda ilerledi.

Melis Fis, sadece müzikle değil, aynı zamanda resim ve tiyatro ile de ilgilenerek sanatın farklı alanlarında da kendini geliştirdi. Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi'nde Resim Bölümü'nde eğitim alan sanatçı, resim yeteneğini sergilediği sergilerle gösterdi. Ayrıca, oyunculuk hayalini gerçekleştirmek adına Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı tiyatro eğitimiyle sahne deneyimini artırdı.

Sosyal medya platformlarındaki başarısıyla geniş bir hayran kitlesi edinen Melis Fis, 2015 yılında Musical.ly uygulaması sayesinde çıkış yaptı. 2 milyonu aşkın takipçisiyle sosyal medya üzerinden milyonlarca kişiye ulaşan genç sanatçı, bu süreçte düzenlediği konserlerle sevenleriyle buluştu. Kendi bestelerini yapmaya başlayan Fis, "Dur Diyemem" adlı parçasını 2019 yılında klibiyle birlikte dijital platformlarda paylaşarak müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edindi.

Şu anda özel bir üniversitede şan anadalında eğitimine devam eden Melis Fis, müzik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siz de Melis Fis'in büyülü sesini ve performansını kaçırmamak için 30 Aralık'taki %100 Studio konserine davetlisiniz. Unutulmaz bir geceye tanıklık etmek için biletlerinizi şimdiden edinin!

TEOMAN Konserleri Burda! TEOMAN Konserleri Burda!
Editör: TE Bilisim