Tarih
Cumartesi, 06 Mayıs 2023 16:30
 Kategori
2. Gün - Sınırlı Sayıda Avantajlı Bilet - ₺226,00
 Mekan
ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisi - Ankara

bilet

Ankara! Hazır mısın?

Live From Ankara Fest. Bayhan Müzik Organizasyonuyla 5-6 Mayıs'ta ODTÜ Vişnelik Çim Amfi'de.Geçtiğimiz yıl seyirci rekorları kıran festival serisi bu yıl ikinci kez şehrine geliyor. 

Türkiye'nin en köklü heavy metal grubu Pentagram, progresif rock'ın ülkemizdeki öncüsü Nekropsi, yeni nesil rock gruplarından Skapova ve Ankara'lı Al'York Live From Ankara Fest. 'in ilk günü 5 Mayıs'ta dinleyicileri ile buluşacak.

Festivalin ikinci günü 6 Mayıs'ta ise yirmi yılı aşkın bir süredir şarkılarına eşlik ettiğimiz Gripin, kemik bir dinleyici kitlesine sahip olan Redd, 2000’li yıllarda alternatif rock grupları arasında adından söz ettiren Sakin grubunun solisti Onur Özdemir ile “sakin tribute” ve uzun yıllar Son Feci Bisiklet grubunun solistliğini yapan, son dönemde kariyerine solo devam eden Ankaralı müzisyen Arda Kemirgent ODTÜ Vişnelik Çim Amfi sahnesinde olacak.

Heyecan yaratan müzisyen kadrosu ile eşsiz bir rock festivaline ev sahipliği yapacak olan "Live From Ankara Fest."in biletleri Passo'da satışta.

05 Mayıs 2023 cuma

Pentagram

Nekropsi

Skapova

Al'York

06 Mayıs 2023 cumartesi

Gripin 

Redd

Onur Özdemir "sakin tribute"

Arda Kemirgent

Emre Fel 28 Mart Ücretsiz Konseri Emre Fel 28 Mart Ücretsiz Konseri

Gün Açılışları: DJ Berkan Şal