Jay Jay Johanson

Yer: Milyon Performance Hall, Ankara

Tarih: 20 Eki 2023 - 20 Eki 2023

Saat: 20.00

BİLET

HENRIQUE CAMACHO AT DOROCK XL VENUE HENRIQUE CAMACHO AT DOROCK XL VENUE

Neslinin en etkili sanatçılarından ve en iyi seslerinden biri, bir öncü, bir efsane olarak selamlanan İsveçli Jay-Jay Johanson; 2 konser için yeniden ülkemize geliyor. Büyüleyici ve melankolik sesi ile dikkat çeken Jay-Jay Johanson, Epifoni organizasyonu ile düzenlenecek konserlerde 20 Ekim 2023 Cuma gecesi Ankara'da Milyon Performance Hall'da, 21 Ekim 2023 Cumartesi gecesi ise İstanbul'da Dorock XL Fitaş Sahnesi'nde sahne alacak.

Müzik kariyerine çok genç yaşlarda başlayan ve yayınladığı her albümde farklı müzik türlerini deneyimleyen Jay-Jay Johanson, trip-hop’tan electro-clash’e, downtempo’dan indie’ye oldukça zengin bir repertuara sahip.

1996 yılından beri müzik dünyasının içinde olan, verdiği konserlerle Türkiye’de de geniş kitlelere ulaşan Johanson,  "Believe In Us", "So Tell the Girls That I'm Back In Town", "Mr. Fredrikson", 'On The Radio', "Time Will Show Me" gibi dillere pelesenk olmuş birbirinden başarılı şarkılara imza attı. Sanatçı geçtiğimiz yıl yayınlanan son albümü 'Rorschach Test'den şarkıların dışında, sevilen klasiklerini de seslendirecek.