Tarih: 27 Ağustos 2022

Saat: 21:00

Mekan: Kalamış Atatürk Parkı ‘’Kalamış Yaz Festival Alanı’’

Konu:

• Etkinlik metni: 

Müzik dünyasına bir üretici olarak ilk adımlarını Ankara çıkışlı hip hop ikilisi Mode XL’le atan VEYasin, 2013’ten bu yana müzik haritasındaki sınırları elektronik dokunuşlarla bir bir yıkmaya Hey! Douglas adıyla devam ediyor. 

Tabii etki aranı sadece coğrafi değil; zamanla da oynuyor Hey! Douglas. 1970’lerin, 80’lerin tınılarını günümüzden bakarak yeniden düzenliyor. Psikedelik ve funk hissiyatlı elektronik prodüksiyonlardaki maharetlerini önce bir dizi remiksle, ardından da 2019’da yayımladığı ilk albümü Marşandiz’le gözler önüne serdi.

Hey! Douglas’ın melez ve kendine özgü sonik dünyasının zirve noktası tabii ki sahnede vuku buluyor. Kesilmeyen bir groove’la yerinizde durmanın güçleştiğini, kolektif hâlde yükselmenin mümkün olduğunu hissettiriyor canlı Hey! Douglas deneyimi. İster bir orkestra eşliğinde, ister DJ performansıyla olsun; kaslarınızın fazlasıyla esneyeceğine en ufak bir şüphe yok.

Geride kalan yıllarda Göksel, Gaye Su Akyol, Can Gox gibileriyle düetler yapan Hey! Douglas,. Temmuz 2020'de Altın Kelebek Ödülleri'nde "En iyi DJ" kategorisinde ödüle layık görüldü. 

 •Etkinlik Kuralları: 

- Festivalin kapı açılış saati 20:30’dur.

-Etkinlik için satılan biletlerde iade ve değişiklik yapılamamaktadır.

Koltuk Senin Kaldığı Yerden Devam Ediyor! Koltuk Senin Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

-Etkinlik süresince tüm Katılımcıların biletlerini yanlarında bulundurması gerekmektedir. Etkinlik alanına giriş yapan Katılımcıların alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekecektir.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar ebeveynleri eşliğinde festivale giriş yapabilirler. 6 yaş ve üzeri kişiler bilete tabidir.

- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.

- Konser biletleri iade edilemez.

-Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini Etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

-Organizasyon sahibi Etkinlik bilet bedelini iade etmek koşuluyla uygun görmedikleri kişiyi Etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

-Yiyecek, içecek ve tütün ürünleri etkinlik alanında belirlenen yerler dışında tüketilmesi yasaktır.

-Etkinlik alanına evcil hayvan kabul edilememektedir.

-Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu katılımcıya aittir.

-Etkinlik’e katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre ait olup Katılımcı Etkinlik’e katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

-Organizatörün programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.