Yer: Kafes x Suma X Milo, İstanbul
Tarih: 18 Eyl 2022 - 18 Eyl 2022
Saat: 12.00

Bilet
%100 Music sunar: Electronica Festival Istanbul 2022!

Mind Against · Kas:st · Fideles · BeeGee · Ae:ther · Maxim Lany · Ferhat Albayrak · Patrice Bäumel

Ugur Project · Ömür Sarı · Altan Balgır · Alan Cutt · Mehmet Özbek · Junior · Kuvoka · Görkem Çay · Batıkan Tanrıkulu · Batıkan Abız · Yiğit Karakaş · Gräfin  · Irem · Merve Baykal · Milobe · Solak

"Türkiye'nin çığır açan müzik festivali Electronica Festival, 18. yılını tüm elektronik müzikseverlerle kutlamak ve katılımcılarına eşi benzeri olmayan bir deneyim imkanı sunmak için 18 Eylül’de geri dönüyor!

HENRIQUE CAMACHO AT DOROCK XL VENUE HENRIQUE CAMACHO AT DOROCK XL VENUE

Ülkemizdeki festival kültürünü küreselleştiren, benimsediği yaşam tarzını tüm ziyaretçileri ile paylaşan öncü festival; tarihinde ilk defa yer vereceği, bulunduğu ortamın saf enerjisini görsel ve işitsel imgeler üzerinden yansıtacağı ‘Hangar’ ile Kafes x Suma x Milo’da gerçekleşecektir.

Siz de BtcTurk | PRO nun katkılarıyla, Türkiye’nin en önemli elektronik müzik buluşmasının bir parçası olmak; en iyi ve en yeni sanatçılarla birlikte bu eşsiz etkinliğin tadını çıkarmak istiyorsanız: FG 93.8 ve Electronica Festival’ın sosyal medya hesaplarını takipte kalarak festivalimiz hakkındaki en güncel, detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz."