Critical Celonaps
KüçükÇiftlik Park, İstanbul
26 May 2023
18:00
26 May 2023
18:00
bilet
Etkinliğe Dair
CRITICAL “CELONAPS” ALBÜM LANSMAN KONSERİ KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE’DE!

Bugüne kadar çıkardığı çok sayıda tekliyle dikkat çeken Türkçe rap müziğin isyankar seslerinden Critical, ilk stüdyo albümü “Celonaps”in lansmanı için KüçükÇiftlik Bahçe sahnesinde! Critical’ın, semt kültürünü ve sokağın gerçek isyanını yepyeni şarkılarına yansıttığı albümünün lansman konserinde, daha önce farklı projelerde birlikte çalıştığı rap’çi dostları Uzi, Heijan, Muti, Motive ve Levo da kendisini sahnede yalnız bırakmayacak. 

Rap müziğin öne çıkan isimlerinden Critical, dokuz şarkıdan oluşan ilk albümü “Celonaps”in lansman konseriyle KüçükÇiftlik Bahçe’de sevenlerine enerji patlaması yaşatacak. Yeni nesil rap müzik adamları Uzi, Heijan, Muti, Motive ve Levo’nun da konuk sanatçı olarak yer alacağı konserde Critical, geçtiğimiz ay çıkardığı albümünün şarkılarını ilk kez canlı olarak söyleyecek.

Bengü İBB Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi Ücretsiz Konseri Bengü İBB Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi Ücretsiz Konseri

2009’dan beri profesyonel olarak rap müzikle ilgilenen Critical, bugüne kadar çıkardığı teklilerle geniş bir yaş aralığındaki rap müzik dinleyicisinin radarına girmeyi başardı. Uzi’yle yaptığı Milyoner, Pirana ve Davetiye gibi şarkıları çok dinlenen Critical, Le Cane şarkısı için Muti, Uzi, Heijan’la; Kral içinse yine Muti ve Levo’yla güçlerini birleştirdi. Enerjisi hiç eksilmeyen vurucu beat’leri ve kafa tutan sözleriyle dikkat çeken Haram, Tuzak, Kale gibi çok sayıda da tekliye imza atan Critical, dokuz şarkıdan oluşan ilk stüdyo albümü “Celonaps”i ise çıkış şarkısı Glock’un video klibiyle birlikte Mart 2023’te sevenleriyle paylaştı. 

Critical’ın ilk stüdyo albümü “Celonaps”in tracklist’i ise şöyle;
1. Tuzak
2. GHETTOMAN (feat. Heijan)
3. Coco Jamboo
4. Pablo (feat. Motive)
5. Pirana (feat. UZI)
6. Sahte
7. Glock
8. Miras

Konser, URU organizasyonuyla gerçekleşecek.