Yer: Babylon, İstanbul
Tarih: 20 Eki 2022 - 20 Eki 2022
Saat: 21.00

Bilet
Yerli punk sahnesinin kült isimlerinden Cemiyette Pişiyorum ve öncesinde punk-grunge temelinde üretimleriyle sahnelere geri dönen Deli Gömleği ile 20 Ekim akşamı buluşuyoruz!

Cemiyette Pişiyorum

Hava Kararınca Hüsnü Arkan- Dengin Ceyhan Ücretsiz Konseri Hava Kararınca Hüsnü Arkan- Dengin Ceyhan Ücretsiz Konseri

2000 senesinde Beyoğlu’nda kurulan ve yolculuğu günümüze kadar süregelen Cemiyette Pişiyorum; Tolga Can Saygılı, Ali Trak ve Ali Özdemir’den oluşuyor. Alt kültür hikayelerini anlatan şarkılarıyla punk kökeninden fazla uzaklaşmadan zamanın ruhunu yoklamaya devam eden ekip; post grunge ve ska gibi türlerden beslendiği yer verdiği sound’uyla yerli punk camiasının önde gelen isimlerinden. 2002’de paylaştıkları “Çocuklar ve Gençler İçin Şarkı Demeti”yle beraber birçok albüm ve sayısız demo kaydeden Cemiyette Pişiyorum’un parçalarına hep beraber eşlik etmek için buluşuyoruz!

Deli Gömleği

1999’un sonlarında Ankara’da kurulan Deli Gömleği, müzik hayatına İstanbul’da devam etti. Punk ve grunge temelinde birçok kayıt yayımlayan grup, günümüze kadar yurt içi ve yurt dışında farklı şehirlerde, festivallerde ve mekanlarda performanslar verdi. Yeni kadrosuyla dinamik performanslarına yeniden start veren Deli Gömleği, Cemiyette Pişiyorum öncesinde geceyi başlatıyor.