Tarih: 28 Ocak 2023 Cumartesi 15:30

Yer: Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi

Türkiye'nin en büyük lise şenliği AAALŞENLİK Ankara’dan sonra 28 Ocak 2023 tarihinde ANTA3LYA’da… Her yıl binlerce müzikseveri bir araya getiren şenlik bu yıl Antalyalı müzikseverleri bir araya getirecek…

Fabrika Organizasyon farkıyla gerçekleştirilen AAALŞENLİK ANTA3LYA bu sene muhteşem kadrosuyla ve eşsiz eğlencesiyle Antalya’ya damga vurmaya geliyor.

28 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan AAALŞENLİK ANTA3LYA,  farklı sesler keşfetmeyi sevenler için Ayşegül Fırat, geniş kitlelere yayılan şarkılarıyla Kirli, Türkiye’nin en geç Rock müzik gruplarından Skapova, alternatif Rock grubu Mavi Gri, New Scholl rapçiler arasında yer alan Motive, eğlenceyi her anında hissettiren Dolu Kadehi Ters Tut ile seyircisiyle buluşacak…

Sanatçılar: 28 Ocak 2023
Dolu Kadehi Ters Tut
Motive
Mavi Gri
Skapova
Kirl!
Ayşegül Fırat

Etkinlik Kuralları

Lara Fabian Volkswagen Arena İstanbul Konseri Lara Fabian Volkswagen Arena İstanbul Konseri

- Etkinlikte yaş sınırı yoktur

-Etkinliğe türü farketmeksizin yiyecek, içecek, tütün ürünleri, alkollü içecek ve tekli veya paket sigara alınmayacaktır. Etkinlik alanı içerisinde catering hizmeti verilecektir.

-Etkinlik alanında alkollü içecek ve sigara satışı yapılmayacaktır.
-Her türlü kesici, delici, yanıcı, patlayıcı madde; ruhsatlı/ruhsatsız silah, uyuşturucu ve keyif verici maddeler kesinlikle etkinlik alanına alınmayacaktır.
-Sahte veya çalıntı bilet kullandığı tespit edilenler alana alınmayacaktır.
-Etkinlik sırasında çevreye rahatsızlık vererek diğer dinleyicilere veya etkinlik alanına rahatsızlık veren kimselerin biletleri iptal edilerek etkinlik alanı dışına çıkarılacaklardır.
-Etkinlik alanına çanta alınmayacaktır
-Etkinlik alanındaki güvenlik/görevliler yukarıda bahsi geçen kurallara uymayanları etkinlik alanından çıkarma, yukarıda belirtilen her türlü yasaklı ürüne el koyma yetkisine sahiptir.
-Bütün bu kurallar daha keyifli bir ortam yaratmak için mevcuttur. Bütün müzikseverlere iyi eğlenceler dileriz.

Bilet: