Tarih: 01 MART ÇARŞAMBA - 21:00

Mekan: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi - İstanbul

Adamlar, 1 Mart akşamı Turkcell Sahnesi’ne geliyor!

Adamlar , Tolga Akdoğan (vokal ve elektrik gitar), Berkan Tilavel (davul), Gürhan Öğütücü (elektrik gitar) ve Berat İşçioğlu (bas gitar)'dan oluşuyor. Sözlerin ve bestelerin mucidi ise Tolga Akdoğan.

Şarkılar hayata dair her konuda güçlü, derin, yoğun ve ironik sözlere sahipler. Teatral bir dramanın içinden şaka yapar gibiler… Umutsuz değiller, aksine insanı dirilmeye, inanca zorluyorlar… Dinamikler, sarsıcılar… Adamlar’ın müziğini kabaca Rock’n Roll, Blues ve biraz da Hip-Hop çerçevesinde düşünebiliriz ama bu yetmez. Adamlar Türkçe sözlü müzikler üretiyor.

"Singer–Songwriter" geleneğinden gelse de bu müzik oldukça farklı janraları bir potada topluyor. Hip-Hop’tan uzun havaya, tangodan Rock’ın en damar hallerine girip çıkan bir dalgalanma içinde seyrediyor. Adamlar, isimli ilk albümlerini 23 Eylül 2014’te, adlı ikinci albümlerini 2 Kasım 2016’da People Make Music etiketiyle yayınladı.

Grup, Garaj Müzik etiketiyle ilk önce şarkısını single olarak dinlecileriyle buluştururken, 12 Nisan 2019’da adlı üçüncü stüdyo albümünü yayınladı. 2021’in Kasım ayında yayınlanan Harekete Kimse Mani Olamaz albümlerinin 1. Part’ıyla bambaşka bir sound’da dinleyicileriyle buluşan grup, Part2 için çalışmalarına devam ediyor.

Lütfen Not Edin

- Etkinlik kapı açılış saati 20:00, etkinlik başlangıç saati 21:00'dır. 

- 18 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur. 14-18 yaş arası katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler.

Emre Fel 28 Mart Ücretsiz Konseri Emre Fel 28 Mart Ücretsiz Konseri

- Etkinlik başlangıç saatinden en az 1 saat önce biletle birlikte etkinliğin kapısında olacak şekilde hazır olunması gerekmektedir.

- Zorlu PSM, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

- Zorlu PSM kapalı alanlarında sigara içmek kesinlikle yasaktır.Bu kurala uymayanlar,uyarı yapılmaksızın etkinlik alanı dışına çıkarılırlar ve bilet iadesi yapılmaz.

- Zorlu PSM etkinlik alanı ve saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

- Zorlu PSM etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

- Bir bilet; bilet kesiminde takılacak bileklik ile birlikte, sahibine organizatör tarafından belirlenmiş saatler arasında etkinlik alanına giriş hakkı verir. Bilet ve/veya bilekliğin kaybolması, bilekliğin bilekten herhangi bir şekilde çıkarılması, giriş hakkının kaybına yol açar. Bilet ve/veya bileklik kaybından Zorlu PSM veya organizatör sorumlu değildir.

- Etkinlik bilekliklerinin daima bilekte olması şarttır. Bilekliğinizi etkinlik boyunca hiçbir koşulda çıkarmayınız. Biletinizi kaybetmeyiniz.

- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahibine aittir.

- Etkinlik salonuna valiz ve büyük sırt çantası ile giriş yapılamamaktadır.

- Etkinlik esnasında epilepsi hastaları için uygun olmayabilecek ışık efektleri ve görseller kullanılmaktadır.

- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır. 

- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası), ve selfie çubuğu ile girilmesine izin verilmemektedir.

- Bu etkinliğin tek yetkili satıcısı Passo'dur. Farklı kanallardan alınan biletlerden sorumlu olmadığımızı tekrar hatırlatmak isteriz.

Bilet: