Tarih
Cumartesi, 03 Haziran 2023

Kapı Açılış: 17:00

Konser Saati: 20.00
 Kategori
Normal Ayakta - ₺594,00
Sahne Önü Ayakta - ₺972,00
Balkon VIP - ₺1.620,00
 Mekan
KüçükÇiftlik Park, İstanbul

Bilet

%100 METAL İFTİHARLA SUNAR:

MANOWAR

TÜRKİYE’YE YENİDEN GELİYOR!

HEAVY METAL EFSANESİ ile BÜYÜK BULUŞMA 3 HAZİRAN 2023’DE KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA.

 

Metal tarihinin en büyük gruplarından Manowar, hafızalara kazınacak muhteşem bir konser için üç yıl aradan sonra yeniden Türkiye’ye geliyor! Bugüne kadarki en büyük turneleri Crushing The Enemies Of Metal Anniversary kapsamında ülkemize gelmek için gün sayan Manowar, 3 Haziran 2023 gecesi şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ı dolduracak onbinlerce dinleyiciye unutamayacakları bir konser yaşatacak. Grubun, sekiz ölümsüz albümden seçilen bir set-list çalacağı tarihi konser, devasa sahne prodüksiyonu ve görsel şovlarla bir heavy metal şölenine dönüşecek. %100 Metal katkıları, URU ve Vera Müzik organizasyonuyla düzenlenen Manowar konserinin biletleri Passo’da!

 

40 yılı aşkın bir süredir heavy metal bayrağını en tepelerde taşıyan efsanevi grup Manowar, bir kez daha Türkiye’ye gelmeleri için çağrıda bulunan Türk “Manowarrior”ları cevapsız bırakmadı! 2023’ün tek Türkiye konseri için Crushing The Enemies Of Metal Anniversary turnesi kapsamında bir kez daha KüçükÇiftlik Park’a gelmeye hazırlanan Manowar, 3 Haziran 2023 Cumartesi gecesi alanı dolduracak binlerce hayranına eşsiz bir metal deneyimi sunacak. Şarkıları, tutkuları ve hırslarıyla müzik dünyasını sonsuza dek değiştiren grup, üç yıl aradan sonra gerçekleşecek bu büyük kavuşmada Battle Hymns, Into Glory Ride, Triumph Of Steel, Kings Of Metal ve Warriors Of The World’ün de aralarında bulunduğu sekiz ölümsüz albümden seçilen bir set-list çalacak.

İstanbul Kavuştayı: Dolapdere Big Gang feat. Aleyna Tilki İstanbul Kavuştayı: Dolapdere Big Gang feat. Aleyna Tilki

 

1980’de kurulan, çıkardığı albümler ve klasikleşmiş onlarca şarkısıyla metal müziğin ilk akla gelen gruplardan biri olan Manowar; Eric Adams’ın benzersiz çığlıkları, Joey DeMaio’nun yürek hoplatan basları ve kimseye benzemeyen sahne performanslarıyla adını metal tarihine hiç silinmeyecek şekilde yazdırmış bir grup. Daha önce ülkemizde konserler veren ve her seferinde unutulmaz anılar bırakan Manowar’ın beyni Joey DeMaio “Türkiye’ye bir kez daha geleceğimiz için çok heyecanlıyız,” diyor ve ekliyor: “Türk Manowarrior'lar metal için yaşıyor. Tüm dünya biliyor ki Türkiye’deki konserlerimizde dev bir enerji patlaması yaşanıyor. Türkiye konserlerimizdeki enerji gerçekten nefes kesici.”

 

%100 Metal katkıları, URU ve Vera Müzik organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri Passo’da!