Anadolu Yakası’nın En İyi Kahvaltıcıları

Divan Brasserie - Kalamış

Kalamış Marina’da bulunan Divan Brasserie Kalamış, İstanbul Anadolu Yakası’nın en güzel ve en geniş açık büfe kahvaltıya ev sahipliği yapıyor. Mekan sadece Pazar günleri 09:00’da 15:00’a kadar açık büfe olarak hizmet veriyor. Kahvaltıda alışılmışın dışında farklı lezzetler de bulunuyor.  09:00’da 15:00’a kadar süren açık büfenin kişi başı ücreti ise 160 TL. Marinada bahçenin keyfini çıkarabilmek için önceden mutlaka rezervasyonunuzu yaptırın. Bahçe kısmına evcil hayvanınızla da girebilirsiniz.

Adres: Minur Nurettin Selçuk Caddesi, İstanbul, Türkiye
Rezervasyon için: 0216 414 57 03

Pazar Gastrogaleri – Kadıköy

Pazar Gastrogaleri, Pazar günlerinin önemli kahvaltı mekanlarından. Eğer Bagel, pretzel ve Berliner gibi kuzey Avrupa ekolünün tatlarını sevenlerdenseniz mutlaka burayı bir denemenizi öneririz.

Adres: Caferağa, Dr. Esat Işık Cd. No:22/A, Kadıköy

Lil Bake – Moda

Moda’nın ara sokaklarında güzel bir kahvaltı mekanı arıyorsanız Lil Bake Moda tam size göre. Her gün 09:00-21:00 saatleri arasında açık olan bu mekanın arka tarafında küçük bir bahçesi bulunuyor. Bu nedenle evcil hayvanseverler de burayı tercih edebilir. Lil Bake’in kahvaltıda sunduğu tartin’lerini denemenizi öneririz.

Adres: Caferağa Mah. Bademaltı Sok. No:32 Kat:1 Moda Kadıköy İstanbul

Beyaz Fırın – Erenköy

Beyaz Fırın. lezzet çeşitliliğini artırarak büyüyen Beyaz Fırın Avrupa Yakasına da şube açtı. Hamur işi ağırlıklı kahvaltı tercih ediyorsanız burası tam size göre. Beyaz Fırın Tost, Croque Madame, Croissant Florentine gibi ekmeğin ve kruvasanın başrolde olduğu bir kahvaltı mekanı. Porridge, sporcu omleti ve granola gibi lezzetleri de burada tadabilir siniz. Avokadolu Poşe Yumurta, Şeker İlavesiz Granola ile hem sağlıklı hem lezzetli olmasının yanı sıra tatlı tuzlu dengesi de yerinde.

Adres: Suadiye, Plaj Yolu Sk. No:18 D:18
Adres: Caddebostan, Yener Sk. No:9

700 gr – Moda

Moda’da önemli kahvaltı mekanlarından olan 700 gr. Krem peynirli omlet, köz patlıcanlı ve tulum peynirli tost gibi seçenekleriyle farklı tatları size sunuyor.

Adres: Ruşen Ağa Sok No 3 /C
Telefon: 0216 336 23 66

Brekkie – Moda

Brekkie Moda Yoğurtçu Parkı'nın karşısında hizmet veriyor. Taze kurabiye ve kruvasanlarıyla öne çıkıyor. Oldukça geniş ve ferah bir mekana sahip. Brekkie, bahçede oturmak isteyenlerin de favorilerinden. 
Adres: Yoğurtçu Parkı Cad. No:68/B

Naan Bakeshop – Moda

Naan Bakeshop tam bir mahalle fırını tadında. Oldukça lezzetli artizan ekmeği size cazip gelebilir. Ekmek ve tatlılarla dolu vitrini iştahınızı açacak. Kütüphanesi ve oturma düzeni de oldukça ferah. Burada oldukça sağlıklı olan ekşi mayalı sekiz çeşit ekmek bulabilirsiniz.  

Adres: Moda Cad. No113; 
Telefon: 0850 221 7099

Brasserie Noir – Suadiye

Brasserie Noir’ın Suadiye'de kahvaltı mekanı arayanların buluşma adresi. Kahvaltı çeşitlerinde et en önemli besin kaynağı. Mekanda oldukça çok seçenek bulunuyor.

Adres: Bağdat Caddesi No:455 1/B Suadiye
Rezervasyon için: 0216 380 00 05

Neni Brasserie – Caddebostan

Caddebostan’da güzel bir kahvaltı yapalım diyorsanız doğru adres Neni Brasserie. Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her saat ayrı lezzetler tadabilirsiniz. Bu mekanda hem Türk usulü hem de Avrupalı usulü kahvaltı seçeneklerini bulabilirsiniz. 

Adres: Haldun Taner Sokak No: 7/1 Caddebostan
Rezervasyon için: 0216 407 10 43

The Townhouse Istanbul – Plaj Yolu Sokak

The Townhouse Suadiye, yeni açılan bu mekanda rezervasyonsuz yer bulmak neredeyse imkansız. Bu mekan Pazar günleri ise 10:00-14:00 saatleri arasındaki brunch menüsü, kahvaltıda İngiliz lezzeti arayanları ağırlıyor.

Adres: Plajyolu Sokak No:13, Suadiye
Rezervasyon için: 02164631415

Say Hello Brasserie – Moda 

 Moda’nın en şık restoranlarından...

Adres: Dr. Esat Işık Cad. No: 98-A, Kadıköy
Rezervasyon için: 0533 306 57 62

Victor Levi Şarap Evi – Kadıköy

Victor Levi Şarap Evi, hem şarapları hem de kahvaltı mekanı olarak göze çarpıyor...

Adres: Caferağa Mahallesi Moda Caddesi Damacı Sokak No:4 Kadıköy 
Rezervasyon için: 0216 449 93 29