METREKAREDE 1 TON HAREKETLİ YÜK TAŞIMA KAPASİTESİ

HER KATTA
TIR ULAŞIM
İMKÂNI

10 METREYE
VARAN 
TAVAN YÜKSEKLİĞİ


METREKARE BAŞINA
100 WATT
ELEKTRİK GÜCÜ

 
HER KATA
TIR ULAŞIM İMKÂNIYLA
İŞLERİ YOLUNA
KOYUN!


İş Modern Ambarlı’nın çağın gerekliliklerine uygun alt ve üstyapısı, lojistik araçlarınız için rahat hareket edebilme imkânı sağlıyor. İş yerinizin bulunduğu kata tırınızı yanaştırabilir, mal indirme ve yükleme işinizi en hızlı ve kolay şekilde yapabilirsiniz. Koridorlarda sevkiyat için ayrılan otopark ve manevra alanlarıyla firmaların iş akışlarını kolaylaştırarak, her kata tırla çıkma imkânı sağlanacak.

MODÜLER SİSTEM SAYESİNDE
İŞLERİ BÜYÜTÜN!


Sinpaş İş Modern Ambarlı’da işinizi büyütürken, iş yerinizi de büyütebilme şansına sahipsiniz. Yaklaşık 400 m²’den 12.000 m²’ye kadar birleştirilebilir modüler yapı sayesinde esnek çözümler sağlayarak, işinizin gerektirdiği kadar alanda çalışma imkânı bulacaksınız.

YÜKSEK TAVAN
YÜKSEK VERİM!


Sinpaş İş Modern Ambarlı’nın mimari yapısı tasarlanırken her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. 10 metreye varan tavan yüksekliği ve 8.75 aks aralığıyla çalışma alanını en verimli ve kolay şekilde planlayabileceksiniz.

BÜYÜK YÜK TAŞIMA
KAPASİTESİYLE
İŞ YÜKÜNÜZÜ
HAFİFLETİN!


Sinpaş İş Modern Ambarlı, sizlere m²’de 1 ton hareketli yük taşıma kapasitesi sunarak, büyük işlerin üstesinden gelmenizi sağlıyor.


YÜKSEK
ELEKTRİK GÜCÜYLE
İŞİNİZ KESİNTİYE
UĞRAMASIN!
Sinpaş İş Modern Ambarlı,


metrekare başına sunduğu 100 watt elektrik gücüyle, işinizi kesintisiz bir şekilde yapmanızı sağlar.

http://ismodernambarli.com

Yakuplu Mahallesi, Beysan Sanayi Sitesi Fuar Caddesi No: 4 Sinpaş İş Modern Ambarlı Satış Ofisi 
Beylikdüzü/İstanbul