Peşin Ödemelerde Büyük İndirim

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda değişen çehresiyle yeni baştan yaratılan Kadıköy'ün Erenköy bölgesinde yükselen Başyapıt Erenköy projesinde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunan Başyapıt Erenköy projesi 36 ay vade imkanı ile de dikkat çekiyor. Oturumun başladığı Başyapıt Erenköy projesi konut sahibi olmak isteyenlere çeşitli ödeme imkanları ile destek oluyor.

Başyapıt Erenköy projesi Başyazıcı Grubu bünyesindeki Mabco şirketi tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Erenköy'de yer alan proje dikkat çeken özellikleri ile arasından sıyrılıyor. Yaşamın başladığı proje hemen teslim olması ve cazip ödeme imkanları ile rakiplerinin arasından sıyrılıyor.

Kaç Daireden Oluşuyor?

İçerisinde konut ve ticari üniteleri barındıran başyapıt erenköy projesi 3 bin 115 metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Proje 10 katlı tek blok üzerinde 38 daire ve 2 ticari üniteden meydana geliyor.

Başyapıt Erenköy projesinde yer alan 38 dairenin hepsi 2+1 daire konseptiyle hazırlandı. Her katta 4 adet bulunan dairelerin metrekareleri ile 68 ile 135 arasında değişmekte.

Konumuyla Dikkat Çekiyor

İstanbul'un en çok beğenilen ilçelerinden olan Kadıköy'de inşa edilen başyapıt erenköy projesi kadıköy konut projeleri arasında merkezi konumuyla öne çıkıyor.

Başyapıt Erenköy projesi pek çok hastaneye, okula ve alışveriş merkezine yakın bir bölgede yer alıyor. Projenin komşuları arasında; Siyami Ersek Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği, Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi gibi hastanelerin yanı sıra Emaar Square Alışveriş Merkezi, Akasya Acıbadem ve Watergarden İstanbul gibi alışveriş merkezlerine de yakın bir konumda inşa edildi.

Başyapıt Erenköy projesinin sosyal imkanları ile de dikkatleri çekiyor. Projenin içerisinde lobi alanı, kamelyalar, toplantı salonu, görevli dairesi ve açık - kapalı otoparklar mevcut.

Oturum Ne Zaman Başlayacak?

İstanbul'un en gözde lokasyonlarından birisinde yer almasıyla adından söz ettiren Başyapıt Erenköy projesinden ev sahibi olmak isteyenler oturmaya hemen başlayabilir. Projede daireler hemen teslim olarak satılmaya devam ediyor.