Telefon :0216 306 80 97

Belgegeçer :0216 306 80 96

WEB:http://sehitkoraykaracaiho.meb.k12.tr

Adres :Esentepe Mahallesi Milangaz Caddesi 23 Evler Sokak No 6 Kartal / İstanbul

Başarılar :Okulumuz her yıl liseye geçiş sınavlarında üst üste Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesine 1 yüzdelik dilimlerde en az 2 öğrenci yerleştirmekte olup 2019 LGS sınavında yine 1 öğrencimiz KAİH lisesine 1 öğrencimiz Kabataş Anadolu Lisesine 2 Öğrencimiz Köyhizmetleri A.Lisesine 2 öğrencimiz İlhan Alanyalı Fen Lisesine ve birçok öğrencimizde yaklaşık 37 si sınavla öğrenci alan eğitim kurumlarına yerleşmiştir. Lgs Yerleştirme oranımız Yüzde 32 olup her sene artarak devam etmekte olan bu başarının öğretmen veli okul öğrenci dayanışmasının en üst seviyede birlikte gerçekleşmesine borçluyuz.

 Öğretmen :47

 Öğrenci :556

 Derslik :26

 Fen Laboratuvarı :1

 BT Sınıfı :1

 Kütüphane :1

Saatler :Pazartesi - Salı - Perşembe - Cuma : 08:50 - 15:10 Çarşamba: 08:50 - 15:50

Bağlantı :ADSL

Yabancı Dil :İngilizce - Arapça

Isınma :Doğalgazlı Kaloriferli

Servis :Anlaşmalı servis Erdoğanlar Turizm ve okul servis şirketi

Ulaşım :Okulumuzun binası Kartal merkeze 2km uzaklıktadır ve ulaşım çok rahattır. Okulumuzun yakınlarından 16y iett otobüsleri ve Java Minibüsleri geçmektedir.Ayrıca E-5 yoluna 850m uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri :Adres : Esentepe Mahalle Milangaz Caddesi 23 Evler Sokak No4 Kartal / İstanbul

İl /İlçe Merkezine Uzaklık :Kartal İlçe Merkeze 2 Km Uzaklıktadır

Kontenjan Bilgileri :200

Sportif Etkinlikler :Okulumuzun Atletizm takımı 2 takım olarak Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde İl İlçe müsabakalarına Yine Futbol takımımız 2 kategoride Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde İl İlçe müsabakalarına Futsal Takımımız 2 kategoride Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde İl İlçe müsabakalarına, Satranç Takımımız 2 kategoride Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde İl İlçe müsabakalarına katılım sağlamaktadır.

Bilimsel Etkinlikler :Kodlama ile ilgili Türkiye´nin ilk robot fabrikası ziyareti Konya 2019 Yılında GerçekleşmiştirAynı zamanda Teknofest etkinlikleri ve TUBİTAK ziyaretlerimiz gerçekleşmiştir.

Proje Çalışmaları :Okulumuzda İngilizce yabancı dil ağırlıklı sınıflar bulunmaktadır. Ayrıca Kodlama Kurslarına öğrencilerimize bu konuda da destek verilmektedir.

Diğer Hususlar :Okulumuz Bir Nesil Yetişiyor Sloganıyla Vatanına, Milletine ve Dinine bağlı, saygılı gençler yetiştirmek için canla başla mücadelesini sürdürmektedir. Neden İmam Hatip Sorusuna cevap bu olsa gerek.