Kadir Kuş İmam Hatip Ortaokulu

NAVİGASYONLA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Harita, Yol Tarifi, Nerede, Nasıl Giderim

Telefon : 02124628841

Belgegeçer : 02124628802

Eposta Göndermek için tıklayınız

WEB http://kadirkusiho.meb.k12.tr

Adres : Güneşli Mah. Mahmutbey Yolu, Ayçin Sk.No32 Kocayusuf Parkı Yanı Bağcılar /İstanbul

VİZYON : Vizyonumuz , 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu, mevzuatımızdaki diğer yasa ve yönetmelikler ile İmam Hatip Okullarının açılışını öngören Özel Amaçlar çerçevesinde, Bağcılardaki eğitim kurumları içerisinde iyi örnekleri sergileyerek en iyi nasıl olunurun, 5 N 1 K (Niçin, nerede,nasıl,ne zaman, ne kadar) mantalitesi ile 5 T (Tespit, teşhis, tedavi, takip=Tekmil) formülü dairesinde, milletimizin çocuklarına hizmet etmek;başarılarını hayat için lazım olan her sahada arttırmak. Tercih edilen iyi ve örnek okul olmaktır.

MİSYON : Misyonumuz, iyi insan; kendisiyle, ailesi ve çevresiyle uyumlu, hayatının merkezine kardeşane sevgiyi ve birlikte yaşamayı esas alıp, bir üst öğrenim kurumlarına devam etmeyi hedeflemiş, ülkesi ve milletinin yücelmesine sevdalı, dünyada söz-etki ve yetki sahibi olmaya kararlı, faydalı ve ahlaklı insan yetiştirmektir.

Öğretmen :64

Öğrenci :1990

Derslik :24

BT Sınıfı :2

Fen Labaratuarı:2

Konferans Salonu :1

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Saatler :07:00- 12:25 12:30- 17:00

Bağlantı :ADSL (1 Mbit)

Yabancı Dil :

Isınma :Doğalgaz

Servis :

Ulaşım :Mahmutbey caddesi üzerinden geçen minibüs ve otobüslerle okulumuza ulaşabilirsiniz. Okulumuz Koca Yusuf Parkı´nın yanında bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri :

İl /İlçe Merkezine Uzaklık :