Önemle Duyurulur; Tesisimiz Pazartesi Günleri Hizmet Dışıdır.

Tertemiz havası ve etrafını çevreleyen donatılarıyla İstanbulluların sosyal hayatına değer katan Safa Tepesi Sosyal Tesisi, şehir hayatından uzaklaşıp doğayla baş başa bir gün geçirmek isteyenlerin gözdesi oluyor.     

  

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015 yılında hizmete açılan Safa Tepesi Sosyal Tesisi, Sancaktepe’de eşsiz İstanbul manzarası ve tabii güzelliklerin hakim olduğu 100 dönümlük mesire alanı içerisinde yer alıyor.

380 metrekarelik restoran, 1.300 metrekarelik seyir terası ve 26 metrekarelik 2 adet büfeden oluşan toplam 600 kişi kapasiteli tesis, etrafını çevreleyen basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortları, yürüyüş parkurları ve çocuk parkları ile lezzetin yanı sıra sosyal aktiviteler ve sağlıklı yaşama da kapı aralıyor.

Misafirlerini, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar günün her saatinde doğa, manzara ve huzur dolu bir atmosferde ağırlayan Safa Tepesi Sosyal Tesisi misafirlerine tüm bunların yanı sıra seyir terası ile tüm İstanbul’u seyretme olanağı da sunuyor.

Safa Tepesi Sosyal Tesisi’nin seyir terasında bir yandan çayınızı yudumlarken İstanbul’un muhteşem siluetini seyretmek tüm yorgunlukları alıp götürmeye yetiyor.

Misafirlerine bol oksijen ve tertemiz bir hava vadeden Safa Tepesi Sosyal Tesisi, lezzet konusunda da iddiasını ortaya koyuyor. Ödüllü aşçıların geleneksel Türk mutfağına has lezzetlere kendi yorumlarını da katarak ortaya çıkardığı enfes menüler yanında Safa Tepesi’nin spesiyali olan Somon Kavurma tadanları asla pişman etmiyor.

Special Menü

Adres

Mevlana Mahallesi Mevlana Caddesi 34791 Sancaktepe

444 10 34