Küçükçekmece sahil şeridinde, Kuş Cenneti ve gölün hemen yanı başındaki Küçükçekmece Sosyal Tesisi, şehir içinde doğanın konforunu sunuyor. 

Spor turizmi açısından bir cazibe merkezi haline gelen Küçükçekmece Gölü kıyısında; dinlence, eğlence, spor ve kültür etkinlikleri için düzenlenmiş sahil bandında konumlandırılan Küçükçekmece Sosyal Tesisi, nezih bir ortamda sunulan yemekler ve göl manzarası eşliğinde ağırlıyor misafirlerini.

Yeşillikler gölgesinde, kuş cıvıltıları ve göl manzarası eşliğinde yapacağınız enfes bir kahvaltıyla güne enerjik bir başlangıç yapabileceğiniz tesiste dilerseniz bol oksijenli bir yürüyüşün ardından içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz.

Günün her saatinde eşsiz doğasıyla ayrı bir keyif sunan tesiste öğle ve akşam yemeklerinde aileniz ve dostlarınızla bir arada spesiyal lezzetlerin ve manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

Balık severler için mantar ve kaşar ilavesiyle hazırlanan Somom Güveç’in spesiyaller listesine ilave edildiği tesisin mutlaka denenmesi gereken lezzetleri arasında pirinç pilavı ve çöp patates eşliğinde servis edilen Dana Madalyon ve özel sunumu ile göz dolduran Göl Kebabı da bulunuyor.

Yeşilin her tonunun göl manzarası ile birleştiği ve doğanın tüm güzelliklerini cömertçe sergilediği Küçükçekmece Sosyal Tesisi’nde 237 metrekarelik açık alan ve 283 metrekarelik restoran bölümü ile aynı anda 250 kişiye hizmet veriliyor.

Special Menü

Adres

Fatih Mahallesi Yalı Caddesi Altın Sokak Göl Kenarı / Küçükçekmece

444 10 34