EVLENECEK ÇİFTLERDEN İBB SOSYAL TESİSLERİNE BÜYÜK İLGİ

Bu yıl 16.’si düzenlenen ve dünya evine girecek çiftlere düğün hazırlıkları ile ilgili rehberlik eden “Evlilik Dünyası ve Evlilik Hazırlıkları Fuarı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda başladı. Gelinlikten davetiyeye, pastadan düğün mekanına, damatlıktan, organizasyona kadar 130 farklı firmanın katıldığı fuarda en özel günlerin en prestijli adresi İBB Sosyal Tesisleri de yerini aldı.

Eşsiz İstanbul manzaralarını şıklık, konfor ve lezzetle buluşturan İstanbul’un prestij mekanları İBB Sosyal Tesisleri standı, daha fuarın açıldığı ilk andan itibaren ilgi çekiyor. Kır bahçesinden havuz başına, koru içerisindeki tarihi konaklara ya da şehrin merkezinden mavi ile yeşilin kucaklaştığı modern salonlara kadar 6 farklı mekan alternatifi sunan İBB Sosyal Tesisleri, bu yönüyle dünya evine girecek çiftlerin farklı beklentilerine cevap veriyor.

İBB GÜVENCESİ EKONOMİK FİYATA

Fuar alanında İBB Sosyal Tesisleri standı da oldukça fazla rağbet görüyor. Çiftler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle kaliteli ve hesaplı hizmet sunan Sosyal Tesisleri, gerek manzaraları gerekse her zevke uygun farklı konseptlerde mekanlar sunduğu için öncelikli olarak tercih ettiklerini ifade ediyorlar. 

İBB standını ziyaret eden çiftler, sosyal tesislerde kokteyl ve menü alternatiflerinin oldukça cazip olduğunu belirterek, “Düğünümüzü İstanbul Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle yapmak bir ayrıcalık. Yaşamak isteriz” dediler.

İBB Sosyal Tesisleri, ömür boyu unutulmayacak ve mutlu anılarda büyük yer kaplayacak özel günler için kaliteli hizmet anlayışı, zengin menü seçenekleri ve profesyonel personeliyle dört mevsim hizmet sunuyor.

İBB Sosyal Tesisleri’nin toplantı ve davet salonları ile ilgili bilgi almak ya da rezervasyon yaptırmak için 4 Şubat’a kadar devam edecek Evlilik Fuarı’ndaki standı ziyaret edebilir, 444 10 34 numaralı telefon hattını arayabilir ya da https://tesislerimiz.ibb.gov.tr/ internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

DÜNYA EVİNE GİRECEK ÇİFTLERE 6 ÖZEL MEKAN

Florya Sosyal Tesisleri Havuzlu Bahçe: Şık bir açık hava restoranı şeklinde hizmet veren 1.200 kişi kapasiteli Havuzlu Bahçe, sizleri ve misafirlerinizi doğayla iç içe atmosferi ile tatlı bir meltem esintisi eşliğinde ağırlıyor.

Florya Sosyal Tesisi Kır Bahçesi: Yeşil ile mavinin müthiş uyumuna tanıklık edeceğiniz 700 kişi kapasiteli Kır Bahçesi, şehrin konforu ile doğanın huzurunu bir arada sunuyor.

Florya Sosyal Tesisleri İdeal Salon: Gösterişli mimarisiyle ve enfes deniz manzarası ile göz dolduran 650 kişi kapasiteli İdeal Salon, dört mevsim tüm prestijli davet ve organizasyonların vazgeçilmez adresi oluyor.

Avcılar Deniz Köşk Toplantı ve Davet Salonu: Yemyeşil bir doğanın masmavi denizle buluşarak gökyüzüne uzandığı huzur dolu bir atmosfer sunan 1.000 kişi kapasiteli Avcılar Deniz Köşk Toplantı ve Davet Salonu, kolon ve kirişlerlerle bölünmeyen bütünselliği ile tüm davetlilerin aynı konforu yaşamasını sağlıyor.

Beykoz Koru Sosyal Tesisi
: Asırlık ağaçların gölgesindeki büyüleyici Boğaz manzarası, patika yolları ve yemyeşil dokusu ile sade bir şıklık ve zarafetin temsilcisi olan 1.000 kişi kapasiteli (Piramit Salon 500 + Teras Bölümü 500) Beykoz Koru Sosyal Tesisi, Anadolu Yakası’nın en müstesna mekanları arasında yer alıyor.

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi: İstanbul’un en büyük şehir parkı içerisinde yer alan 600 kişi kapasiteli 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi, sizleri ve misafirlerinizi eksiksiz ve şık ortamıyla ağırlıyor. Metro, tramvay, metrobüs ve otobüslerin kesiştiği, merkezi bir noktada konumlandırılan tesis, rahat ulaşılabilirliği de ayrı bir konfor sunuyor.