Sahil yolu üzerinde İstinye koyunun tam karşısında yer alan İstinye Sosyal Tesisi, enfes bir deniz manzarası sunar misafirlerine.

İstanbul’un en güzel semtlerinden biri olan Sarıyer’e yaraşır sakin ve nezih bir ortamda hizmet veren İstinye Sosyal Tesisi, 150 metrekarelik açık alanı ve 830 metrekarelik restoran bölümüyle aynı anda 420 kişiye kadar hizmet vermektedir.

İki kattan oluşan ve iki katı da yerden tavana uzanan camlarla aydınlanan İstinye Sosyal Tesisi’nde Boğaz manzarası ya da bir akşamüstü gün batımını seyrederken çay içmenin zevkine doyum olmaz.

Sabah kahvaltısından öğle ve akşam yemeklerine günün her saatinde konuklarını özenle ağırlayan tesisin menüsünde her zevke hitap eden standart tatların yanı sıra lezzet düşkünlerinden tam not alan spesiyaller de bulunuyor.

Yalnızca İBB İstinye Sosyal Tesisi’nde tadılabilecek spesiyaller; lezzetler közlenmiş bostan patlıcan içerisine doldurulmuş sebzelerle servis edilen Hardal Soslu Levrek, alakrem sos ve közlenmiş patatesler eşliğinde servis edilen İstinye Somon Madalyon, levrek fileto, somon ve kalamar ile hazırlanan iç harcın krep arasında sunulduğu İstinye Böreği’nden oluşuyor.

Special Menü

Adres

Emirgan Caddesi No:108 / İstinye

444 10 34