Tesisimizden Duyurular

Tesisimiz, Pazartesi Günleri Hizmet Dışıdır.

Boğaz’ın büyüleyici manzarası, zengin yeşil dokusu ve orman havası içerisinde yer alan Beykoz Koru Sosyal Tesisi, sosyal etkinlik alanları ile şehir hayatının yoğunluğundan az da olsa uzaklaşıp ferah bir nefes almak isteyenlere doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sağlıyor.

Beykoz ile Paşabahçe arasındaki sırtlardan başlayarak Riva’ya kadar uzanan Abraham Korusu ya da daha bilindik adıyla Beykoz Korusu, 150 dönümlük alanıyla Boğaziçi korularının en büyüklerindendir. Günümüzde Koru içinde iki büyük mağara, beş havuz ve bir saray kalıntısı bulunmaktadır.

Asırlık ağaçları, Boğaz manzarası ve yeşil dokusuyla Beykoz Koru Sosyal Tesisi, 2006 yılından beri İstanbullulara restoran hizmeti veriyor. 2 bin 783 metrekarelik açık alan ve 711 metrekarelik restoran bölümü ile aynı anda 1.000 kişiye kadar hizmet verilen Beykoz Koru Sosyal Tesisi; düğün, nişan, sünnet, mezuniyet töreni, iş toplantıları ve iftar yemekleri gibi tüm davet ve organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.

Beykoz Koru Sosyal Tesisi’nde misafirlere sunulan bir başka hizmet ise her Pazar gerçekleştirilen açık büfe kahvaltı organizasyonlarıdır. Yöresel peynir ve zeytinlerden ev yapımı reçellere, sıcacık hamur işlerinden yumurtalı tariflere kadar 60 çeşit kahvaltılığın sunulduğu açık büfe, uzun ve keyifli Pazar kahvaltılarına lezzet katar.

Sincapların ve tavşanların özgürce dans ettiği, dinlenme, eğlence ve spor gibi aktivitelerin rahatça yapılabildiği Beykoz Korusu içinde yer alan ve enfes bir manzaraya sahip olan Beykoz Koru Sosyal Tesisi, spesiyal menüleri ile de gözde yemek mekanlarındandır. Sotelenmiş sebzelerle doldurulan yaprak bonfilenin patates püresi eşliğinde servis edildiği Koru Steak ve sotelenmiş tavuk ve sebzelerle doldurulan kreplerin kızartılmasıyla hazırlanan Koru Krep’i, yolunuz Beykoz’a düştüğünde mutlaka denemelisiniz.

Special Menü

Adres

Gümüşsuyu Mahallesi Kemerüstü Sokak (Eski Hasır Restorant’ın Yeri)/ Beykoz

444 10 34