SULAR VADİSİ SOSYAL TESİSİ

Sular Vadisi Sosyal Tesisi, ilçenin sembollerinden biri olan Sular Vadisi’nin girişinde yer alan Belediye Nikâh Sarayı’nın bulunduğu binada 2015 Aralık ayından itibaren “bir sosyal tesisten daha fazlası” sloganıyla hizmet veriyor. Hizmete girdiğinde 180 kişi kapasitesine sahip tesis, dış mekânın üstü kapatılıp servise açılması, kafeterya bölümü, bahçe ve havuz bölümü ile birlikte bugün aynı anda 270 konuğunu ağırlayabiliyor.

Türk ve dünya mutfağının en seçkin lezzetleri ile konuklarının damağında unutulmaz tatlar bırakan Sular Vadisi Sosyal Tesisi’nde kahvaltı menüsü de hayli zengin. Konuklara, zengin serpme ve tabak kahvaltının yanı sıra kahvaltı yan ürünleri ile güne muhteşem bir başlangıç yapma imkânı sunuluyor.

Tesiste; kadın ve erkek mescid ve abdest alma yerinin yanı sıra çocuk oyun alanı ve çocuk bakım odası da bulunuyor. Ramazan ayında Başakşehir ve çevre ilçelerden gelen misafirler için her gün farklı bir fiks menünün hazırlandığı Sular Vadisi Sosyal Tesisi, İstanbul’da bulunan diğer sosyal tesislerden farklı olarak sahurda da konuklarını ağırlıyor.

Adres : Yunus Emre Cd. Sular Vadisi Girişi Nikah Sarayı Altı, 34650 İstanbul

Telefon : (0212) 488 50 00