ŞELALE PARK SOSYAL TESİSİ

Bahçeşehir Şelale Park Sosyal Tesisi, gerek servis anlayışı, gerekse muhteşem doğa dokusuyla 2016 yılından itibaren hizmet veriyor. Tesis, yenilenen bahçesi ve iç mekanı ile konuklarına kalite ve konforu bir arada sunuyor. Tesis, konuklarını bahçesinde etrafı yemyeşil ağaçlarla çevrili harika bir atmosfer karşılıyor. Bahçenin çevresinde bir havuz ve gemi güvertesini andıran ahşap döşemeler, keyifli geçirilecek saatler için tamamlayıcı unsurlarla buluşturuldu.

Yılların tecrübesini lezzete dönüştüren uzman aşçıların hazırladığı birbirinden lezzetli deniz ürünleri (Levrek, Çipura ve Somon), Meksika’;dan Fajita, bir Fransız klasiği olan Peynir Soslu Antrikot, İtalyan tarzı ince hamurlu pizzalar, Karadeniz’in eşsiz lezzeti Mıhlama, muhteşem CheeseCake çeşitleri güler yüzle sunuluyor.

Yediden yetmişe herkesin ikinci adresi olan Şelale Park Sosyal Tesisi, Suflee ve pizzalarıyla Bahçeşehirliler tarafından en çok tercih edilen mekanlardan biri olmayı başardı. Doğum günü, nişan, mevlit ve benzeri müziksiz organizasyonlara da ev sahipliği yapan sosyal tesis, “Biz, sizinle mutluyuz” sloganıyla misafirlerini ağırlıyor.

Adres : Bahçeşehir 2. Kısım, Samyeli Sk., 34538 Başakşehir/İstanbul

Telefon : (0212) 669 68 80