Kadıköy Bilim ve Sanat Merkezi

Telefon : 0216 355 1523

Belgegeçer : 0216 355 1522

WEB: http://kadikoybilsem.meb.k12.tr

Adres : Kadıköy Bilim ve Sanat Merkezi Göztepe Mah. Yeşilbahar sokak. No: 26, PK 34730 Kadıköy/İSTANBUL

BAŞARILAR :Proje Öğrencimiz Emir Ozan ÖRENGÜL, Proje danışmanı Metin ZENGİN´in rehberliğinde hazırladığı "İKİ FARKLI SOSYOEKONOMİK SEMTTE YAŞAYAN İNSANLARIN SOKAK HAYVANLARINA KARŞI TUTUMLARININ İNCELENMESİ" başlıklı Sosyoloji projesi; TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finalinde 2.lik derecesi *TÜBİTAK 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmaları´na 10 farklı proje ile başvuru yapmış, 4 projemiz Asya Bölge Sergisine davet edilmiştir.

 Öğretmen :37

 Öğrenci :885

 Derslik :19

 Atölye-İşlik :4

 Konferans Salonu :1

 Fen Laboratuvarı :4

 BT Sınıfı :1

 Müzik Sınıfı :2

 Resim Sınıfı :3

Saatler :Hafta içi: Pazartesi 9.00 - 17.00 Hafta içi: Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma 9.00 - 18.50 Hafta Sonu: Cumartesi 9.00 - 15.20

Bağlantı :ADSL (16 Mbit ve üzeri)

Yabancı Dil :İngilizce

Isınma :Doğalgaz

Servis :Yok

Ulaşım :Fahrettin Kerim Gökay Caddesi ve Bağdat Caddesi´nden geçen her otobüs ve dolmuş ile ulaşım imkanı sağlanabilir. Fahrettin Kerim Gökay caddesinden gelenler Göztepe durağında, Bağdat Caddesi tarafından gelenlerin ise yine Göztepe durağında inmeleri yeterli olacaktır.

Yerleşim Yeri :Okulumuz merkezde ve ulaşım olarak kolay bir yerdedir. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi ve Bağdat Caddesi arasında kalmaktadır.

İl /İlçe Merkezine Uzaklık :Kurumumuz merkezde bulunmaktadır.

Kontenjan Bilgileri :

Sportif Etkinlikler :

Bilimsel Etkinlikler :TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında, farklı bilim dallarında merkezimiz öğretmenleri danışmanlığında 20 araştırma projesi ve diğer çalışmalar her yıl düzenli olarak sürdürülmektedir. Ayrıca merkezimiz proje tabanlı eğitim öğretim hizmeti veren özel eğitim kurumudur.

Proje Çalışmaları :Proje Öğrencimiz Emir Ozan ÖRENGÜL, Proje danışmanı Metin ZENGİN´in rehberliğinde hazırladığı "İKİ FARKLI SOSYOEKONOMİK SEMTTE YAŞAYAN İNSANLARIN SOKAK HAYVANLARINA KARŞI TUTUMLARININ İNCELENMESİ" başlıklı Sosyoloji projesi; TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finalinde 2.lik derecesi *TÜBİTAK 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmaları´na 10 farklı proje ile başvuru yapmış, 4 projemiz Asya Bölge Sergisine davet edilmiştir.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri :ERASMUS + Ulusal ajans Projeleri Başvurularımız Tamamlanmıştır. KA2 - Cooperation for Innovation and the Exchange of Good Practices KA201 - Strategic Partnerships for school education KA1 - Bireylerin Öğrenme Hareketliliği KA101 - Okul eğitimi personel hareketliliği