Telefon:02164295110

Belgegeçer:02164295234

WEB:http://cekmekoyhem.meb.k12.tr

Adres:Kirazlıdere Mah. Sultangazi Cad. No1 Mehmetçik Anadolu Lisesi Yanı Çekmeköy

Vizyon:İlgi, istek ve toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda gereken bilgi ve becerilerle donatılmış, her ortamda bilim ve teknolojiyi izleyebilen bireyleri topluma kazandırmak, tercih edilen ve paylaşımcı bir merkez olmak. Ayrıca yetişkin eğitimini yaşamın kısa süreli dönemi olarak görmeden vatandaş olmanın ayrılmaz bir parçası olarak, hem evrensel hem de yaşam boyu süren bir olay olduğunu görmek, iyi bir yetişkin eğitimini, her yerde eğitim düşüncesinden yola çıkarak bireylerin günlük yaşamını kolaylaştırmanın yanı sıra bilgi ve beceri kazandırmak.

Misyon:Merkezimiz Türk Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda “Önce İnsan” düşüncesini benimseyerek, kurulduğu günden bu yana artan kurs ve kursiyer sayısı ile çağdaş gelişmeyi iyi yorumlayan, milli, çağdaş bir eğitim politikası izlemiş, bölgemizin vatandaşlarını meslek sahibi yaparak, tüketici değil, üretici olmaya yönlendirmiş ayrıca boş zamanlarını iyi değerlendirmelerini hedeflemektedir.

 Öğretmen :15

 Öğrenci :783

 Derslik :21

 Atölye-İşlik :3

 BT Sınıfı :1

Saatler:07:00- 23:00

Isınma:Doğalgaz

Bağlantı:ADSL (4 Mbit)

Ulaşım:Kurumumuza ulaşmak için Sarıgazi semtine giden bütün belediye otobüsleri kullanılabilir. Bazıları; 522ST, 522B, 11ÜS, 11G, 19S

Yerleşim Yeri:Merkez binamız Kirazlıdere Mahallesinde bulunmaktadır. Taşdelen ve Çekmeköy merkezinin orta noktasında bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık:Merkezimiz; Üsküdara 22 km, Kadıköy Sahil 26 km, Ümraniyeye 14 km, Şileye 48 km, Sancaktepeye 1 km uzaklıktadır.