02.09.2019 günü 06.00 sıralarında İlimiz Zeytinburnu ilçesi Nuripaşa Mahallesinde bulunan bir içkili restaurantta gerçekleşen silahlı kavga neticesinde meydana gelen “Kasten Yaralama-6136 SKM” konusu ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Bahse konu olaya karıştıkları tespit edilen İlker H. (27) ve Bahadır G. (24) ile Ahmet Ç. (27), Mehmet Veysi Ç. (32), Adem G. (36), Ahmet G. (22), Muhyettin A. (42) isimli şahıslar aynı gün yakalanarak gözaltına alınmış, olayda kullanıldığı tespit edilen (2) adet tabanca ele geçirilmiştir.

Yapılan araştırmalarda işyerine müşteri olarak gelen İlker H. ve Bahadır G. isimli şahısların hesabın fazla olmasına itiraz etmelerinin akabinde işyeri sahipleri tarafından darp edildikleri, şahısların ayrıldıktan kısa bir süre sonra bahse konu işyerine geri gelerek silahla ateş ettikleri ve işyerinden silahla karşılık verildiği, aracın isabet alması sonucu şahısların yaralandıkları ve olay yerinden kaçtıkları sırada araçlarıyla kazaya karıştıkları tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili yakalanan şüphelilerden İlker H. ve Bahadır G. isimli şahıslar savcılık talimatıyla serbest bırakılmış, 03.09.2019 günü adli makamlara sevk edilen Ahmet Ç, Mehmet Veysi Ç, Adem G, Ahmet G. ve Muhyettin A. isimli şahıslar hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmıştır.