6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremden etkilenen illerle dayanışma amacı ile kent genelinde yardım malzemesi toplanma çalışmaları sürüyor. Depremin neden olduğu yaraların sarılabilmesi amacı ile büyük bir dayanışma gösteren kentliler, giysiden gıdaya, hijyen ürünlerinden ısıtıcılara kadar pek çok farklı kategoride yardım malzemesi bağışlamaya devam ediyor.

Kent genelinde toplanan yardım malzemeleri, Altın Yıllar Yaşam Merkezinde oluşturulan koordinasyon merkezinde çok sayıda gönüllü tarafından kategorilere ayrılarak paketlenip, deprem bölgesine gönderilmek üzere hazırlanıyor.

“Yardım Göndermeye Devam Edeceğiz”

Ekrem İmamoğlu oyunu nerede kullanacak? Ekrem İmamoğlu oyunu nerede kullanacak?

Altın Yıllar Yaşam Merkezinde devam eden çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, yardım malzemelerinin toplanmaya devam ettiğini vurgulayarak; “Kent genelinde muhtarlıklardan, sosyal yaşam evlerimizden, kentlilerimiz bizi aradıklarında gidip evlerinden aldığımız yardımları Altın Yıllar Yaşam Merkezimize getiriyoruz. Burada gönüllülerimiz gelen yardımları kategorize ederek ayırmaya devam ediyor. Bugün 5 araç yardımları afet bölgesine ulaştırmak üzere yola çıktı ama biz yardımları toplamaya devam ediyoruz. Deprem bölgesine yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız bunları bize getirdikleri veya muhtarlıklara bıraktıkları takdirde onları yine burada ayrıştırarak ihtiyaç olan bölgelere göndermeye devam edeceğiz. Tüm kentlilerimize destekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.