İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, “Motosiklet Hırsızlığı" suçu ile ilgili şüphelilerin yakalanması ve olayların aydınlatılarak suçların önlenmesine yönelik Ümraniye ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında; 17.05.2022 tarihi saat 07.40 sıralarında Ümraniye ilçesi Çakmak Mahallesinde park halinde duran bir motosiklete yönelik hırsızlık girişiminde bulunulduğu bilgisi edinilmiştir.

Şüpheli şahısları yakalama amacıyla görevlilerimizce derhal kapsamlı bir inceleme başlatılmıştır.

Yapılan detaylı güvenlik kamera incelemeleri ve saha çalışmaları sonucunda, şüphelinin eşkal bilgileri tespit edilmiştir.

Çalışmaların devamında bölgede saha araştırmalarına devam eden ekiplerimiz tarafından, 21.05.2022 tarihinde Çakmak Mahallesinde şüpheli bir şahsın bir motosikleti çalma girişiminde bulunduğu belirlenmiştir.

T.Y.(35) isimli şahıs ekiplerimizce kıskıvrak yakalanarak muhafaza altına alınmıştır.

Devam eden incelemelerde şüpheli şahsın hırsızlık için Ihlamurkuyu Mahallesinden başka bir motor çaldığı belirlenmiş, araç plakalarının 15.05.2022 günü Çakmak Mahallesindeki başka bir araçtan çalındığı ve bu araçla suçları gerçekleştirme girişiminde bulunduğu tespit edilmiştir.

Şahsın yapılan sorgulamasında; hırsızlık ve benzeri asayiş suçlarından çok sayıda suç kaydının olduğu tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili yakalanan T.Y. isimli şüpheli şahıs hakkında “Motosiklet Hırsızlığı” suçundan 23.05.2022 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanmıştır. 

Ekrem İmamoğlu oyunu nerede kullanacak? Ekrem İmamoğlu oyunu nerede kullanacak?