Süleymaniye Camisi’nde Bayram Sabahı Coşkusu

Fatih Belediyesi geleneksel hale getirdiği bayram namazı sonrası çorba ikramına bu bayram da devam etti. Fatih, Süleymaniye, Yavuz Selim, Sümbülefendi ve Sultanahmet Camilerinde bayram namazı sonrası toplam 10 bin kişiye çorba ikramı yapıldı.

Kurban Bayramı sabahı namazlarını kılmak isteyen vatandaşlar camilere akın etti. Fatih’te bayram namazı için vatandaşlar Süleymaniye Cami’ni doldurdu ve bayram namazını hep birlikte kıldı. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan da vatandaşlarla bayramlaşıp onlarla sohbet etti.

Başkan M. Ergün Turan, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçirmesi temennisinde bulundu. Başkan Turan, geleneksel hale gelen bayram namazı sonrası çorba ikramı programıyla vatandaşların bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde bayramlaşmalarını sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan namaz sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün önemli bir yerde, Süleymaniye Cami'sinde bayram namazını eda ettik. İstanbul’un her yerinden vatandaşlarımız Süleymaniye Cami'ne namaz kılmaya geldiler. Burada çok güzel manevi bir hava var. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını bu vesileyle kutluyorum. Allah, yeryüzünde yaşayan tüm mazlumların yardımcısı olsun. Daha güzel günler göstersin İnşallah” dedi.