SOSYAL MEDYANIN BAHOZ ERDAL'I GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medya üzerinden 'Bahoz Erdal' takma ismiyle hesap açan zanlı şehit eşi ve yakınlarına hakaret etmeye başladı. Toplumsal infiale yolaçan zanlı İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alındı.

HAKARET İÇERİKLİ VİDEO ÇEKMİŞ

Sosyal medya üzerinden şehit eşlerine hakaret eden ve etnik ayrımcılık yapmak amacıyla son günlerde, daha önce çektiği hakaret içerikli videoları yayınlayarak toplumda infial uyandıran, görüntülü canlı yayın uygulaması periscope isimli sosyal medya sitesi üzerinden ‘Bahoz Erdal’ kullanıcı adıyla ilgili yapılan çalışmalarda İ.H.S. isimli şahsın kullanıyor olduğu tespit edilmesi üzerine yapılan operasyonda Zeytinburnu’nda yakalandı.

ZANLININ KIZ KARDEŞİ DE YAKALANDI

Bahse konu ikamete giriş yapıldığı sırada ikamette bulunan ve şüpheli şahsın kız kardeşi olduğu anlaşılan H.K.S. isimli şahsın polislere fiziksel müdahalede bulunduğu, ‘katiller bir oğlum var onu yetiştirip PKK’ya yollayacağım, sizleri öldürteceğim, her gün PKK ya dua ediyorum, her gün birçok polis gebertsin diye’ şeklinde söylemde bulundu. Bunun üzerine H.K.S.’de gözaltına alındı.