24.06.2019 günü İlimiz Sancaktepe ilçesi Osmangazi Mahallesi Osmangazi Caddesinde bulunan bir market içerisinde Selim Y. (29) isimli erkek şahsın silahla yaralanması ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Bahse konu olayı Ömer Y. (33) isimli erkek şahsın gerçekleştirdiği tespit edilmiş, şahıs olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ile birlikte 24.06.2019 günü Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim olmuştur.

Konu ile ilgili yapılan araştırmalarda şüpheli ve maktul şahsın uzaktan akraba olduğu, şüpheli şahsın müteahhitlik yapan maktul şahıstan iki yıl önce topraktan iki daire aldığını ancak bu dairelerden bir tanesini teslim alabildiği, bu nedenle ailesiyle yaşadığı problemler ve girdiği psikolojik bunalımın devamında olayı gerçekleştirdiği tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili yakalanan şahıs 25.06.2019 günü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.