21.04.2020 tarihi saat 19.00 sıralarında İlimiz Sancaktepe ilçesi Emek Mahallesinde bulunan bir adres önünde yaşanan silahlı ve bıçaklı kavga neticesinde Turan D. (36) isimli şahsın bıçakla yaralanması olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında;

            Bahse konu olayı gerçekleştiren ve mağdur şahsın kardeşi olduğu belirlenen Rüstem D. (34) isimli şahıs, olayda kullandığı bıçak ile aynı gün yakalanmış, yapılan araştırmalarda şahısların kardeş olduğu, aralarında bulunan husumetten dolayı yaşanan kavga sırasında Turan D. isimli şahsın Rüstem D. isimli şahsa silah çektiği tespit edilmiş, çalışmaların devamında Turan D. isimli şahısta tedavisi tamamlandıktan sonra olayda kullandığı 1 adet kurusıkı tabanca ve 5 adet fişek ile gözaltına alınmıştır.

            Konu ile ilgili yakalanan şüphelilerden Turan D. isimli şahsın herhangi bir aranma ya da suç kaydına rastlanılmamış, Rüstem D. isimli şahsın ise “Kasten Yaralama” konusundan (1) adet suç kaydı olduğu belirlenmiş, 22.04.2020 tarihinde adli makamlara sevk edilen şahıslar hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmıştır.