İstanbul merkezli 5 ayrı ilde Marmara Üniversitesi’nde görevli akademik, idari ve işçi statüsünde 42 personele yönelik FETÖ operasyonu düzenlendi. Yapılan operasyonda 22 zanlı yakalanırken, zanlıların üniversite içerisindeki odalarında aramalar devam ediyor.

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY ile irtibatı veya iltisakı olan Marmara Üniversitesi’nde görevli akademik, idari ve işçilerin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon başlattı.

İstanbul merkezli 5 ayrı ilde başlatılan operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunan 42 zanlıdan 22’si gözaltına alındı.

ÜNİVERSİTEDE ARAMALAR DEVAM EDİYOR

FETÖ operasyonunda, hakkında gözaltı kararı bulunan ve aktif olarak görev yapan 24 zanlının Marmara Üniversitesi’ndeki odalarında arama ve el koyma çalışmaları devam ediyor.

ARAMA YAPILAN YERLER

Marmara Üniversitesi, Tıp fakültesi ( Maltepe), Sosyal bilimler (Kadıköy), Atatürk Eğitim Fak. (Kadıköy Göztepe), Spor Bilimleri Fakültesi (Beykoz), Rektörlük ( Kadıköy Göztepe), Sağlık Bilimleri ve Diş Hekimliği Fakültesi (Maltepe), Fen Edebiyat Fakültesi, Teknik ve Mühendislik Fakültesi (Kadıköy Göztepe)’de arama ve el koyma çalışmaları sürüyor