İstanbul Emniyet Müdürlüğü Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince sokağa çıkma yasağı ile ilgili yapılan denetimler kapsamında;
11.04.2020 tarihinde Kanarya Mahallesi Florya Caddesinde bir park içerisinde sokağa çıkma yasağına uymadığı için hakkında idari yaptırım cezası uygulanmak istenen Devrim H. (19) isimli şahıs bu esnada bağırarak ve görevlilerin silahını almaya çalışarak mukavemet göstermiş, şüpheli şahsın akrabası oldukları belirlenen Hasan H. (26), Hakim H. (50), Cengiz H. (18), İbrahim H. (36) ve Hüseyin H. (25) isimli şahıslarında olay yerine gelmesiyle artan mukavemetin devamında şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, şahısların yapılan üst aramasında (3) adet bıçak ele geçirilmiştir.
Yapılan araştırmalarda yakalanan şüphelilerden Hasan H. isimli şahsın “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan (1), Hakim H. isimli şahsın “Kasten Yaralama” ve “Taksirle Yaralama” suçlarından (2), Devrim H. isimli şahsın “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak” suçundan (2) ve İbrahim H. isimli şahsın ise “Tehdit” suçundan (1) adet kaydı bulunduğu belirlenmiştir.