İstanbul Ataşehir'de 28 yaşındaki Başak Cengiz'in, Can Göktuğ Boz adındaki cani tarafından samuray kılıcıyla vahşice katledilmesinin acısı atlatılamamışken Küçükçekmece'de 37 yaşındaki Gülsüm Yarış da cinayete kurban gitmişti. O cani koca daha fazla kaçamadı...

7 AY ÖNCE BOŞANMIŞTI

Gülsüm Yarış, Urfa’da eşi Sedat Kalındaş'tan 7 ay önce boşandı. Çocuklarıyla birlikte babasının aile apartmanına yerleşen Yarış, burada 2 çocuğuyla birlikte yaşamaya başladı.

UYUŞTURUCU ALMIŞ

Çocuklarını görmek için gelen S.K., olay günü iddiaya göre uyuşturucu kullanarak geldi. S.K., o sırada çocuğuna kahvaltı hazırlamakta olan Gülsüm Yarış'la "Sen niye evde yoksun? Beni aldatıyorsun" diyerek tartışamaya başladı.

Tek El Ateş Etti!

Tartışmanın büyümesiyle S.K., talihsiz kadının başına tek el ateş etti. Yarış, kanlar içinde yere yığılırken cani koca olay yerinden kaçtı.

HAYATINI KAYBETTİ

Silah sesleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen ekipler, Gülsüm Yarış'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

DAHA FAZLA KAÇAMADI

Eski eşini canice katledip olay yerinden kaçan S.K., daha fazla kaçamadı. Gözaltına alınan S.K. ilk ifadesinde, "Çocuklarımı için yaptım" dedi.

Gözaltındaki cani koca S.K., gün içerisinde ise adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.