04.06.2019 günü saat 19.00 sıralarında İlimiz Ataşehir ilçesi İnönü Mahallesinde meydana gelen ve 07.06.2019 günü bazı basın yayın kuruluşlarında “Kim bu şehir eşkıyaları” başlığıyla yer alan, M.M.K. isimli yaşı küçük şahsın yolda yürüdüğü esnada yanında duran bir minibüs içerisinden inen şahıs tarafından darp edilmesi neticesinde meydana gelen “Kasten Yaralama” olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında;

Güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi neticesinde bahse konu olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın indiği aracın plakası tespit edilmiş, çalışmaların devamında aracın sahibi olan A.A. isimli şahısla yapılan görüşmede olay günü aracının Batuhan A. (20) isimli şahısta olduğunu beyan etmiş, Batuhan A. ve olay günü yanında olduğu belirlenen İlker Ö. (21) isimli şahıslar 05.06.2019 günü İlimiz Ataşehir ilçesi Kayışdağı Mahallesi üzerinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Konu ile ilgili yakalanan Batuhan A. ve İlker Ö. isimli şahıslar işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştır.