Fatih'te İtfaiye Caddessi üzerinde bulunan evde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. ihbar üzerine adrese gelen polis, 9 yaşındaki Yiğitcan T.'nin bıçaklanarak öldürülmüş halde cesedini buldu. Ekipler, güvenlik şeridi çekerek evin bulunduğu sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı.

"ÇOCUĞU ÖLDÜRDÜM, ŞİMDİ GEL AL"

Polis incelemesi sürerken cinayetin baba Nezir T. tarafından işlendiği ileri sürüldü. Baba Nezir T.'nin adı öğrenilemeyen çocuğunun annesi ile boşanma aşamasında oldukları ve ayrı yaşadıkları, çocuğun babası ile kaldığı, annenin bugün oğlunu almak için taksi ile yola çıktığı, bu sırada baba Nezir T.'nin anneyi telefonla arayarak, "Çocuğu öldürdüm, şimdi gel al" dediği ileri sürüldü. Baba Nezir T.'nin evden çıkarken komşulara, "Çocuğu öldürdüm annesine haber verin" dediği iddia edildi.

Fatih'te, 9 yaşındaki bir çocuk evlerinde öldürülmüş halde bulundu. Habertürk Haber Merkezi'nden Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayla ilgili yapılan ilk incelemede baba şüpheli olarak Cinayet Ekiplerince gözaltına alındı.