Interpol
24 Temmuz 2023, 18:00
Maximum Uniq Açıkhava
Bilet Seçenekleri
Oturma Düzenini Göster
VIP Lounge (4 Kişi)
10400,00 ₺
Genel Satış (Ayakta)
770,00 ₺
1. Kategori
1700,00 ₺

Emine Erdoğan "30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü"nü kutladı Emine Erdoğan "30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü"nü kutladı

bilet

Hakkında
Indie rock efsanesi INTERPOL, 24 Temmuz’da İstanbul’da! 
 
Indie rock ve post-punk uyanışının ikonlarından New Yorklu grup Interpol, 24 Temmuz’da UNIQ Açıkhava İstanbul’da sahne alacak. Rock müziğin gösterişli ustaları, 12 yıl aradan sonra Türkiye’ye geri dönüyor!  
 
Interpol tıpkı kariyerinin başında olduğu gibi şimdi de hem sahnede hem de stüdyoda taşkınlıktan uzak duruyor. Heyecanlı, minimal enstrümantal parça bölümleri ve özel efektlere boğulmamış düzenlemeler kalplerimize, ölçülü bir saykedeliyle yüklü metinler ise zihinlerimize hitap ediyor. Bu şarkılar dinleyiciye düşünmek ve hayal kurmak için bolca alan bırakıyor. Tıpkı siyahın, umudun rengi olduğu durumlar gibi. 
 
Interpol’ün 7. uzunçaları The Other Side of Make-Believe’in açılış parçası ve ilk single’ı “Toni”de, Paul Banks, “Hâlâ formdayım, yöntemlerim rafine.” diyor. Grup açısından bu album bir çığır açıyor: Interpol’ün yeni şarkıları, çağdaş yaşamın uğursuz akıntılarını keşfetmesinin yanı sıra pastoral bir özlem ve taze bulunmuş bir zarafetle dolu. Daniel Kessler’in yılankavi gitar düzenlemeleri arşa varıyor, Samuel Fogarino vurmalı çalgılardaki hassasiyetini garip ölçülere dönüştürüyor; Paul Banks’in gür sesi ise grubun uzun süreli hayranlarını hazırlıksız yakalayacak bir kırılganlık yayıyor etrafa. “Ne de olsa, yedinci kez bile ilk izlenim edinmek mümkündür.” diyor Banks. 
 
Okyanusun her iki yakasındaki en büyük mekanlarda gerçekleştirilecek olan turne kapsamındaki konserlerde sadece yeni popular parçalar değil, aynı zamanda tüm geçmiş albümlerden altın değerinde klasikler de seslendirilecek. Böylece, grubun erken çalışmalarının uzmanlarıyla acemiler arasında hiçbir tartışmaya yer kalmayacak. Paul Banks, Daniel Kessler ve Sam Fogarino, müzikal kariyerlerinin zirvesindeler. Ve 24 Temmuz’da kaçırılmaması gereken bir konserle bunu canlı olarak kanıtlamaya, UNIQ İstanbul’a geliyorlar!