Oto hırsızları, internetten verilen satılık otomobil ilanlarını aradılar... Müşteri olarak otomobil sahibi ile buluşup... otomobili denemek istediklerini söylediler... daha sonra test sürüşü yapmak için otomobile bindiklerinde... gaza basıp... kayıplara karıştılar...

Müşteki N. G. isimli şahsın aracının dolandırılması olayı ile ilgili olarak Cumali A. ( Güveni kötüye kullanma, Dolandırıcılık, Yağma, Oto Hırsızlık, Vb. Suçlardan toplamda 27 adet kaydının olduğu).

Müslüm Y. ( Hırsızlık, Açıktan Hırsızlık, 6136 SKM, Kasten Yaralama vb suçlardan toplamda 26 adet kaydının olduğu).

Eren L. ( Hırsızlık, Oto Hırsızlığı, 6136 SKM vb suçlardan kaydının olduğu ) isimli şahıslar tarafımızca yakalanmıştır. Şüpheliler sahibinden üzerinden araç satan kişileri hedef alarak bu konuda aracı test etme amacıyla bindikleri esnada araçları çalmışlardır.

Şüpheli şahısların müşteki şahıslardan Dolandırıcılık yaparak aldıkları 2 adet araç muhafaza altına alınmıştır. Araçlarda yapılan aramada 1 adet Sig sauver marka silah ve 2 adet sahte plaka ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar 08.11.2020 günü mevcutlu olarak Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığına çıkartılan şüpheliler tutuklanmıştır.

CUMALİ A. 1992 doğumlu TUTUKLU

EREN L. 1996 doğumlu TUTUKLU

MÜSLÜM Y. 1990 doğumlu TUTUKLU