İBB MECLİSİ TOPLANTISI YİNE CANLI YAYINLANACAK

Başkan Ekrem İmamoğlu’nun inisiyatifiyle Nisan ayından itibaren canlı yayınlanmaya başlayan İBB Meclisi toplantılarında aynı uygulama devam edecek. Pazartesi günü başlayacak Temmuz ayı birleşimleri, hem uydu hem sosyal medya üzerinden canlı olarak verilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 23 Haziran sonrası ilk buluşması olan Temmuz ayı toplantıları 8 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Saraçhane belediye binasındaki meclis salonunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yönetiminde gerçekleştirilecek ilk birleşim, saat 13:00’te başlayacak.

Basın mensupları aşağıdaki frekansı kullanarak canlı yayını kendi yayın organlarında verebilecek. 

Geçtiğimiz aylarda canlı yayına yoğun ilgi gösteren İstanbullular, hem Başkan Ekrem İmamoğlu’nun hem İBB’nin soysal medya hesapları üzerinden veya internet üzerinden yayın yapan İBB TV’den toplantıyı canlı olarak izleyebilecekler.

BAŞKAN İMAMOĞLU VAATLERİNİ GÜNDEME TAŞIMAYA DEVAM EDECEK

Öte yandan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece'nin Güzelce Köyü'nde düzenlenen hasat şenliğinde yaptığı açıklamada, 4 yaşa kadar çocuğu olan annelerin ve 7-12 yaş grubundaki çocukların toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanmasını içeren vaadini bu ay İBB Meclisi’nin gündemine taşıyacağını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu, İBB Meclisi’nin ayda 5 gün olan toplantı sayısının yoğun bir çalışma süresi içeren 2 günle sınırlandırılmasını içeren teklifini de Meclise sunacağını kaydetti.

BASIN İÇİN CANLI YAYIN FREKANSI

11633V
3333
3/4