Tarih
Cumartesi, 10 Haziran 2023 20:00
 Kategori
Normal Alan - 2.Avantajlı Dönem - ₺1.000,00
Sahne Önü - 3.Avantajlı Dönem - ₺2.500,00
Vip Lounge - Son Dönem - TÜKENDİ - ₺7.500,00
 Mekan
Life Park - İstanbul

bilet

Beyaz perdenin efsanevi ismi JOHNNY DEPP ile beraber Rock müziğinin idol isimleri ALICE COOPER ve JOE PERRY’nin kurduğu rüya grup HOLLYWOOD VAMPIRES dünya turneleri kapsamında 10 Haziran 2023 Cumartesi akşamı, Life Park İstanbul’da, efsane konserin biletleri sadece PASSO’da.

Rock müziği ve Hollywood'un efsane grubu Hollywood Vampires ile 10 Haziran'da Lifepark'ta gerçekleşecek bu müthiş buluşmanın ev sahipliğini ise Türk rock'ının önemli seslerinden Ogün Sanlısoy yeni albümü Gel ile yapacak.

Hollywood Vampires ismi, Rock müzik tarihinin en vahşi günlerinden yadigâr. Bu takım, Los Angeles’taki barların müdavimi rock yıldızlarından kurulmuş..

Alice Cooper 70’lerin başındaki bu takımın kaptanlarından biri. The Who’nun davulcusu, rock tarihinin en şenlikli adamlarından, Keith Moon‘la başlayan uzun bir liste olaya dahil olmuş. Takımın, Jim Morrison‘dan John Lennon’a düzenli konukları varmış. O çılgınlık timsali günler, kayıplar ve yaş almalarla sona ereli epeyce oluyor. Alice Cooper alkolle arasına mesafe koyuyor, Keith Moon ise hayata veda ediyor. Takımın diğer oyuncuları da ya aramızda değiller ya da kabuklarına çekilmişler..

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, Dünya Yıldızlarını Ağırlamaya Hazırlanıyor! Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, Dünya Yıldızlarını Ağırlamaya Hazırlanıyor!

 

Tam 40 yıl sonra, 2015 yılında, Alice Cooper, Aerosmith’in Joe Perry’si ve Hollywood’un efsane ismi JOHNNY DEPP’i de yanına alarak HOLLYWOOD VAMPIRES ismini hayata döndürüyor. O sene çıkardıkları albümle Billboard 200 listesinde ilk 50’ye giren “Süper Grup”, 2019 yılında çıkardıkları “RISE” albümüyle 2023 yılı boyunca tüm dünyadaki hayranlarıyla buluşacak.