Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, “Açıktan Hırsızlık” konusu ile ilgili Şişli ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında;
16.03.2021 tarihinde görevlilerimize gelerek müracaatta bulunan Z.K., isimli mağdur şahsın, Teşvikiye Mahallesinde bir restoranda yemek yediği esnada masanın üzerinde bulunan cep telefonunun çalındığını beyan etmesi üzerine işyerinde bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi ve çevrede yapılan araştırmalar neticesinde bahse konu olayı gerçekleştirdiği tespit edilen yabancı uyruklu S.K., isimli şahıs görevlilerimiz tarafından kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahsın yapılan üst aramasında mağdur şahıs Z.K.,’ye ait cep telefonu ve çalıntı olduğu değerlendirilen (4) adet cep telefonu daha ele geçirilmiştir.
Yapılan araştırmalarda şahsın üzerinde bulunan cep telefonlarının farklı tarihlerde Şişli ve Beyoğlu ilçelerinden çalındığı tespit edilmiş olup, cep telefonları sahiplerine ulaşılarak teslim edilmiştir.
Konu ile ilgili 17.03.2021 tarihinde adli makamlara sevk edilen S.K., isimli şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.