Nişanlısının annesine kurşun yağdırmış

Gaziosmanpaşa'da AVM önünde bekleyen nişanlısının annesi G.Y.'ye kurşun yağdıran B.B. Ve üvey babası Ö.D. Yakalandı. Silahlı saldırının iki aile arasındaki kıskançlık tartışması sonrasında yaşandığı öğrenildi.

Gaziosmanpaşa Eski Edirne Asfatı üzerinde bulunan bir AVM önünde bekleyen G.Y. Beyaz bir minibüsten açılan ateş sonucu ağır yaralandı. G.Y. Olay sonrası hastaneye kaldırılırken saldırganlar kaçtı.

EĞLENCE KANLI BİTMİŞ

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganların G.Y.'nin kızının nişanlası B.B. Ve üvey babası Ö.D. Olduğunu tespit etti. Gece 02.00'ye kadar birlikte eğlenen aile üyelerinin daha sonra kıskançlık nedeniyle tartıştığı ve silahlı saldırı olayının gerçeklşetiği öğrenildi.

KEŞAN'DA GÖZALTINA ALINDILAR

Öfkeli damat B.B. Ve üvey babası Ö.D.'nin Edirne'nin Keşan ilçesine kaçtığı tespit edildi. Düzenlenen operasyonda 2 saldırgan gözaltına alındı. Zanlıların gösterdikleri yerde olayda kullandıkları 2 adet tabanca ele geçirildi. İki saldırgan polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.