Sözleşmeli subayların Türkiye imamı yakalandı

FETÖ’nün 2008/2016 yıllarında İzmir Hava Astsubay Hazırlanma Okulu ile Hava Kuvvetleri Sözleşmeli Subay mahrem yapılanmasının Türkiye imamı ‘Sami’ do adlı B.K. Avcılar’da yakalandı. B.K. hakkında FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütü soruşturmasında darbe girişinden sonra yakalama kararının çıkarıldığı öğrenildi.

İstanbul İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü soruşturmasında, hakkında Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) ortadan kaldırmaya teşebbüs ve görevini yapmaya engellemeye teşebbüs suçlarından aranması olan 'Sami' kod adlı B.K.'nın izine Avcılar'da ulaştı.

GAYBUBET EVLERİ OPERASYONU SIRASINDA KAÇMAYA ÇALIŞTI

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün FETÖ’nün aranan kişilerini sakladığı ve 'gaybubet evleri' olarak adlandırılan bir eve yaptığı operasyon çalışması sürerken kaçmaya çalışan B.K, kovalamacayla yakalandı.

SÖZLEŞMELİ SUBAYRANI TÜRKİYE İMAMI

‘Sami’ kod adlı B.K.’nin 2008/2016 yılları arasında İzmir Hava Astsubay Hazırlanma Okulu ile Hava Kuvvetleri Sözleşmeli Subay mahrem yapılanmasının 'Türkiye imamı' olduğu öğrenildi.

B.K.'nın, geçtiğimiz Çarşamba günü Ankara'da yakalanan Hava Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli subayların imamı olan G.T.'nin bir üstü olduğu bildirildi.

B.K. sorgulanmak üzere İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü